Underwater

13. aug. 2012


Täna oli üks normaalne lebopäev. Vaatasin, et esmaspäev ja automaatselt ärkasin üles, et tööle minna- ise olin surmani väsinud. Jõudsin siis töö juurde ära, lõin isegi koodi sisse ja imestasin, miks ta alarmi alla läks.. noh, tuli välja, et polnud minu kord tööl olla :D Ega siis midagi, sama targalt bussile tagasi ning tõmbasin kodus lemparid leboriided selga.

Laupäeval oli meil “klassikokkutulek”, ehk siis FB kommuuni võib ümber ristida “LÜG 47. lend- need, kes kohal käivad”. Ei, tegelikult päris mitut inimest nägin üle pika aja- Ken, Martin, Andrus, Rene.. Aga no, eks ole see paratamatu, et feissi kaudu asju korralikult ajada ei saa ning paljudel on kauge maa lihtsalt Juku juurde sauna tulla. Noh, oli vähemalt õnnestunud üritus, sest koju läksin ma viie raamatuga :D

Praegu vaatan Ameerika Supermodelle ja õõõõ, KUIDAS ma tahaks kunagi nii selgesse vette kaladega sukelduma minna. Mis sest, et ma tegelikult räigelt kardan uppumist ja veekogusid in general (sest minu jaoks pole vahet, kas on tegu mere või ookeaniga- raudselt kohtan ma mõnd haid..või verekaani).. Aga nii tahaks ju.

You Might Also Like

 • Avatar
  genefic 15. aug. 2012 at 19:16

  Väga lahe juuksevärv!

  http://genefic.blogspot.com/

 • Avatar
  mesiliis 16. aug. 2012 at 21:51

  Aitäh:)