Wishlist for autumn!

25. aug. 2012

Tavaliselt ma ei mõtle sügisasjade ostmise peale enne..well, sügist. Näiteks alles oktoobris jõuab kohale, et võiks olla mõni pikem ja paksem pusa või kampsun..ning et enam ei tasugi käia lahtiste sandaalidega. Kuna tänavune suvi on aga juba enne septembrit lõppenud (kus see globaalne soojenemine on, ei tea. Ainult Antarktikas vist..), tuleb vaikselt hakata garderoobi täiendama. Õnneks on septembri algusesse üks suurem tuur plaanitud, ja vast saab kõik vajaliku kätte.

Biker-stiilis saapad (mu emps ostis ühed niii vinged endale eelmine aasta Walkingu tühjendusmüügist, ei tea, kas ta ei taha neid mulle anda..)

 
 
 

 Üks ilus Chaplin ei teeks ka paha

Ja zombie-killing-särk.. Kapuutsiga teksajakk


 Paks ja kapuutsiga jakk-mantel-parka-ükskõik, mis on soojem kui mu vana mantel.

 Boyfriend-jeans

Mõni mahukam kott


 


Ülepõlvesukad


 Superman hoodie


Lõhkised teksaaad

You Might Also Like