WoopWoooop

16. aug. 2012

 See on lihtsalt ajuvaba, kui haige laisklemisnädal mul olnud on. Ma olen järgmise kahe aasta uned ette ära maganud, lihtsalt diivanil lösutanud ja “Walking deadi” vaadanud ning Eesti Kullavaramut kuulanud.

Otsisin youtube’st üles kõik Laulva Revolutsiooni ja Balti keti videod ja õõõõ, ajas nutma küll. Kunagi ammu vaatasime ühiskonnatunnis ka sellenimelist videot, juba siis oli päris kurb olla. Lihtsalt niii võimas, kuidas tuhanded inimesed jooksid Toompead kaitsma, seal skandeerisid ning hiljem, lastes neonatsidel põgeneda, ei olnud mingit verevalamist või vägivalda- tehti suur koridor, kust nad välja lasti.

Ja need laulupeod- võimas rahvamass, veel võimsamad laulud. Balti Kett, sajad tuhanded inimesed, kolm rahvust ja nii ühtne meel! Argh! Nüüd tahaks uuesti Laulva Revolutsiooni dokfilmi näha, algusest lõpuni…

Kolmeks päevaks lähen nüüd pisikesele road-tripile, Mustlasse-Otepääle ja ehk veel kuhugi. Oleks natuke ilma ka, saaks viimast korda lühkareid kanda, enne kui need kappi peab pagendama (ajukas, augusti keskel käin ma talveJOPEGA tööl -.-)

Käed-jalad on tööd täis, sest selline…pisike “projekt” on käima lükatud. Nokitsemist on palju, kui aus olla. Ja Profisportlase üht teist videot kajastati ka Õhtulehes– väga uhke värk!

Üldsegi, nahhui sa riigiteenistujaks ja inimeste “kaitsjaks” hakkad, kui sa oled ise niii õel ja mossis. Seoses rulluisumaratoniga oli Jõgeva-Tartu mnt kinni. Ühes teeotsas oli politseiauto risti ees, et maanteele sõita ei saaks. Kuna meile aga see tee kinnipanek suht üllatsena tuli, mõtlesime, et küsime, mis kaudu linna saab. Sõitsime autoga tema juurde ja isssand, kus hakkas sõimama: “KUHU te tulete? Pimedad olete, et ei näe, et siit ei saa välja? Mida te tahate üldse?”
-JAH, sest ilmsegelt ei saanud ma su risti teepeal olevast autost aru, et tupik on. Ilmselgelt tahtsime oma väikse Nissaniga sulle küljepealt sisse sõita, et siis maanteepeal nelja tuule suunas kihutada. TRA, kus ajas vihale. Mida sa lähed sellist tööd tegema, kus peab inimestega suhtlema, neid abistama ja aitama, kui sa ainult õiendad.

Kui ütlesime, et tahtsime ainult teed küsida, siis nähvas selle peale: “Mida te autoga siia siis sõidate, jätnud eemale.” Nojah..mitte, et kohe seal kõrval oli tankla, kus me oleks pidanud nagunii ümber keerama.. Ei, ikka tagurdame ja ligineme LUGUPIDAVALT. Õhhh -.-

Iiiigastahes, Märdiga sai meil ükspäev kolm aastat. Nii kaua ja samas nii vähe :) Eelnevad kaks aastat oleme kogu aeg tähtpäeval trippimas olnud, noh- seekord lükkus see lihtsalt veits edasi.

Õh, juuksevärv on pmst juba maas. Ei ole midagi imestada, originaalis oligi ta mõeldud ju sellise helehele/kulunud roosana… peab ikka vist erksaks värvima, siis kulub aeglasemalt maha..

Märdu tõi ükspäev lillllliii

Ostsin päris oma Monroe ka.. kui ainult oma loodetud riiuli saaks, mille juurde ta sobiks, siis oleks kõik bueno

You Might Also Like