Pretty good

29. sept. 2012
Lihtsalt nii mõnusad on need täiesti vabad päevad, kus mul pole mitte
mingisugustki kohustust. Märt on tööl- ma võin ärgata, kuna tahan ja
kõike enda päevaplaani järgi teha. Ei pea kellegi järel ootama, saan
rahulikult hommikukohvi juua ning hommikusi seepe vaadata… Kõrval kauss mustikajogurti, müsli, kiivi-banaani-apelsinitükkidega, mmmm.


Viimasel
ajal näen ma miskipärast kogu aeg unes, et ma olen tagasi gümnaasiumi
lõpuklassis ja viimase kolme aasta jooksul on kõik mu matemaatika (või
keemia…või füüsika) hinded KÕIK kahed-ühed, lõpetamine on paari nädala
pärast ja ma ei saa oma asju korda. Haige paanika on siis ja ehmatusega
ärkan üles, et haarata mataõpik ning kontrolltööks õppida… siis
meenub, et olen gümnaasiumi juba lõpetanud ja AJUVABA, mis
kergendustunne see on :D

Ja nüüd nägin hiljuti unes, kuidas ma valisin, mida edasi minna õppima. Üks kindel koht oli, kus pidi allkirjad andma (LÜG staadion oli selleks kohaks..) ja alles siis sai õppima minna ja miskipärast valisin ma eriala nagu pangandus-kõrgem matemaatika (naljakoht, teades mu raskusi reaalainetega). Viimasel hetkel jooksin nimekirjade koostaja juurde, kes MUIDEKS oli Grant “The Secret Circle”‘ist. Ja ta ütles, et nimekirjad on lõplikud, AGA siis kriipsutas mu nime maha ja saatis mind huvijuhiks õppima :D

Ning üle…viie aasta tegin endale esimest korda punupatsi. Okei, see tuli ülilühike, aga IKKAGI!!You Might Also Like