And he just takes my breath away

26. okt. 2012
Väike muusikaline vahepala ka. Little Mix on X-Faktori võitnud bänd ja nende esiksinglit “Wings” mängib vähemalt Spin mingi tuhatmiljon korda päevas ja vist seetõttu ma sellest nii vaimustuses polnudki. Kogemata sattusin aga peale paarile akustilisele loole, ja minge, kui AMAZING hääled neil tegelikult on. Üks lempareid on kindlasti nende versioon laulust “We are young” :

Ja siis veel “Wingsi” akustiline ning uus singel koos videoga “DNA”. No hakkas meeldima.

Eile pidasime vaikselt Allani sünkarit (ta ise seda alguses ei teadnud :D), Maiken vallatles vahukoorega ning tegi ühe kuuma shoti teise järel. Vaatasime “New Kids Nitrot”..ma ei tea, asi oli vist joodud shottides, aga tundus naljakam kui eelmised kaks korda.

Miks kõik üldse lume üle õnnelikud on? Jee, jõulutunne? Ja siis jõuluajaks on kõigil nii kopp ees lumest, et seda ‘õiget’ tunnet enam pole? Tahaks nats veel sügist ju… Mul pole talvesaapaidki veel.

Aga vähemalt oli aknast ilus pilti teha:

Ja mõned muud pildid ka:
Töö juures lihtsalt makstakse dollarites
Mu amazing veekeetja :D

You Might Also Like