And all those little things..

2. nov. 2012

Oeh, Märt tegi mu arvuti täitsa puhtaks ja korda. Niiet viimased tunnid olen ma veetnud ebay, tumblri, twitteri ja muude kontode paroole meelde tuletades. Sest maru mugav oli, kui arvuti need minu eest meeles pidas. Ma ei saa meeldetuletusi meilile kah saata, sest… ma ei mäleta selle parooli. :D Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida.

Õääöooo, ma olen praegu One Directionist taaskord nii vaimustuses. Lõpuks, LÕPUKS tegid nad tõesti hea loo (mis sellest, et sõnad on kirjutanud Ed Sheeran ja mitte nad ise). Sessuhtes, ega nende esimesel albumilgi midagi häda pole, seda on koristamise taustaks mõnus kuulata, aga ikkagi eeldaks noid laule pigem mingi 16aastastelt. Ja kui nende “Live while we’re young” välja tuli, olin ma päris pettunud, sest neil on niiii palju potentsiaali teha tõesti head ja kordaminevat muusikat! Ja ära see tuli. Niiii südamlik laul.

Ja video ka..lõpuks ometi ei ole see taaskord mingi lihtsalt…lollitamine kaamerate ees, nagu varasemad on olnud. Selline mõnus rahulik video. Ning päris hea, et ei juhtunud nii, nagu paljud tumbleri-tsikid kartsid, et laulavad ülitäiuslikele peenikestele tüdrukutele, kuidas nad peavad end teksadesse pigistama… :D

                           

You Might Also Like

  • Avatar
    Pluxu™ 23. nov. 2012 at 20:03

    Kuulsin seda laulu täna raadiost. Arvasin ära küll, et OD laulab. Ja väga armas armastuslaul on =)