Baby on the way

24. nov. 2012

Üks mõnus tsill laupäev. Kodu on nagu laatsaret, sest vanad köögikapid on ära viimata ning uued seina panemata ja kõigele lisaks otsustas Märt vanades kappides olevad asjad lihtsalt põrandale laotada :D

Eile tööl mõtlesin ja lootsin küll, et koju tulles oleks KÕIK korras, aga noh, eks see ole samamoodi nagu magamistoa remondiga (ehk lubati kolme päevaga kõik ära teha, ja tegelikkuses on praegugi nipet-näpet teha). Aga ma ei kurda! Kõike polegi vaja kiirelt kätte saada.

Kuna köögis süüa teha ei saanud, võtsime Big Bang Theory uute osade kõrvale Royal Kebabist praed. Poleks kunagi arvanud, et kuskil saab Sirka praest midagi paremat olla. Aga näed siis. Royalis oli hind küll veits krõbedam, aga seal oli kaks ülihead kastet, mõnusad krõmpsud kartulilaastud ja see ülihea kebabikotlet! Mmmmm.

Täna ajasin Meriliiga juttu, piilusin aknast vilkuritega autosid ja ühe sõrmega meisterdan…üht asja :D Varsti on telekas “Walking dead” ja siis juba “Dawn of the dead”, niiet minu õhtu on sisustatud! Ma siin ikka vahepeal mõelnud, et miks mulle zombikad meeldivad… ja ma ei suuda välja mõelda, mis see põhjus võiks olla.

Ma mäletan, et kunagi mingi 7aastasena, kui isa sünkar oli ja lapsed võisid kaua üleval olla, tuli telekast “Elavate surnute öö” (ilmselt 90ndate oma), ja ma olin niiii…võlutud. Mõned aastad hiljem, kui seda telekas näitas, sättisin ennast saja snäkikausiga vanaema juurde, sest seal võisin nii kaua telekat vaadata, kui tahtsin. Ilmselgelt üksinda hakkas aga hirmus ning esimese 15 minutiga sai mu õudukaõhtu otsa :D

Aga nüüd… ma olen ära vaadanud vist kõik “…of the dead” remake-filmid, enamik nende originaale, kolmes eri variandis “Elavate surnute öö” (üks mul lausa dvd-na olemas, 3D prillidega ja puha..), sekka telesarjad, paroodiad-komöödiad, “Resident evil”-sari ja eraldiseisvaid zombikad. Noh, ja siis mõned raamatud ka :D No ei saa küll neist. KUIGI neis pole suurt sisu, nagu kummituslugude puhul. Puudub müstika või tõeliselt õudne hetk.. aga ikkkkkkagi. Ilmselt on asi kogu selles maailmalõpu-temaatikas.. Aga jah, kui kellelgi on mingi äge zombikas välja pakkuda, siis andke teada- ära tüdinem kogu aeg samade vaatamisest :)

Iigastahes, pealkirja juurde tulles, siis lõpuks sai üks oletus kinnitatud ja üks mu lemmikblogijaid ootab last. Ja noh, mulle üldse tundub, kuidas kõik mu ümber saavad muudkui lapsi, alustades sõprade/endiste klassiõdede/sugulaste ja lõpetades võõrastega, keda ma netis veits stalgin. Ja siis olen siin mina, kes istub diivanil, endal terve köök elutoa põrandal, ning ootab õhinal zombika algust :D

You Might Also Like

 • Avatar
  Liisbet 24. nov. 2012 at 18:53

  Ma ei tea, kas ta nüüd päris zombika alla läheb, aga selline päris rõve film igatahes ja zombidega ka tegu – selline film nagu "Loomade surnuaed". Tegemist peaks ikka päris vana filmiga olema ja väiksena sain ma kindlalt selle vaatamisest lapsepõlvetrauma :D

  • Avatar
   mesiliis 24. nov. 2012 at 19:31

   Kas see on mingi see, kus isa süü läbi saab väike poiss surma ja siis isa äratab ta uuesti ellu? Ja seal on mingi kass ka, kes on ellu äratatud? :D Kui jah, siis ma veits poole silmaga telekast olen näinud seda ja unustan kogu aeg ära otsast lõpuni vaadata :D

   Kuulnud olen küll palju sellest filmist, pidi hea klassika olema Aitäh, et meelde tuletasid :)

  • Avatar
   Liisbet 25. nov. 2012 at 11:28

   Vist on küll kuidagi nii jah. Ja siis maetakse see poiss sinna loomade surnuaeda, kus ta siis üles ärkab. Midagi taolist :D

 • Avatar
  Anonymous 24. nov. 2012 at 22:00

  Aga millal siis ise titat plaanid?

  • Avatar
   mesiliis 24. nov. 2012 at 22:35

   Pole plaanima hakanudki, ilmselt- kui hästi läheb ja mingeid vingerpusse ei juhtu- siis järgmised paar aastat ei plaani veel :D