Noo need väljalangevad juuksed

20. nov. 2012

Suve lõpust saadik hakkas mul lihtsalt niii meeletus koguses juukseid välja langema- ja mul on neid isegi ju vähe. Ei teagi, milles täpselt asi oli, sest suuremas stressis ma enda arust ei olnud. Tavaliselt on mul juuksed külma tulles lihtsalt kuivaks muutunud, mitte põgenema hakanud.

Ilmselt oli asi selles, et mul pole ammu nii pikki juukseid olnud ning lühikesed juuksed mu meelest ei lange nii välja. Või siis see äkki tulnud külm. Või uuesti tablakate võtmine. Põhjuseid iseenesest oli mitmeid. Aga ei tahtnud väga oodata ka, et “äkki see periood lõppeb ära” (pärast lõppebki siis, kui ma juba poolkiilakas olen, eks)

Vahetasin siis umbes viis korda šampoone ja asju (proovisin nii salongitooteid kui odavamaid), abi ei midagi. Sain targemaks ainult selle võrra, et Fructise toodang on küll imehea lõhnaga, aga mulle kahjuks ei sobi see mitte üldse. Noh, umbes iga kolme-nelja kuu tagant lasen ma sel lõhnal end ära võluda ja iga.jumala.kord ma avastan uuesti, et see bränd pole minu jaoks :D

Igastahes, Eedenis hetkeajel ostsin endale takjajuurešampooni meega, ühe vene palsami ja sprei. IISSSAND, ma pole kunagi veel ühegi ostuga vist nii rahule jäänud!

Alguses hirmutas mind nende toodete lõhn. Kui teisel kahel sellist märkimisväärset lõhna polnud, siis šampoon pani nina kirtsutama. Ma olen nii harjunud igasuguste kookose/lillelõhnalistega, et ehmatas ära küll. Selline..natuke ebameeldiv mesine lõhn. Maha pestes muutub see ebameeldib aroom aga vägagi meeldivaks. Selline mõnus ja mahe. Ja kuna šampooni peab kasutama väikeste koguste kaupa, jätkub seda päris korralikult.

Bambuse-apelsini palsam on mõeldud tuhmidele, kergesti murduvatele ja kuivadele juustele. Apelsinilõhna seal küll tuntavalt juures pole, aga mõnusalt värske on küll.

Hooldav sprei on natuke nagu..ma ei tea, vanaema-šmpoonide lõhnaga :D, aga see muudab juuksed nii hästi läbikammitavaks. Või kuivadesse juustesse pihustades ei jäta juukseid raskeks.

Igastahes. Ainus miinus alguses oli minu jaoks lõhn. Hiljem aga, kui juuksed on kuivad, on neis selline mõnus värske ja loomulik lõhn,  mis mulle nüüd isegi rohkem meeldib, mitte ülepingutatud lillede-puuviljade aroom.

Nüüd olen kuue aega neid tooteid kasutanud ja muutus on märgatav. Mu juuksed ei lange enam välja ning on tugevamad. Noh, vahel ikka tuleb, eriti kammides, aga mitte nii tohutult, kui varem. Juuksed pole enam nii kuivad, ning see on reaalselt AINUS palsam, mida kasutades on mu juuksed pärast ka kohevad, mitte ei ole ma mingi ludupea. Ausalt, vahepeal ma ei saanudki palsamit kasutada, sest vahet pole, mispidi ma juukseid siis kuivatasin, ikka olid need peadligi.

Igaljuhul olen mina nende toodetega ÜLIRAHUL ja mis kõige parem- kolm juuksehooldusvahendit läksid kokku maksma 8 eurot kopikatega!!

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 21. nov. 2012 at 00:51

  Mis tablakaid võtma hakkasid?

  • Avatar
   mesiliis 21. nov. 2012 at 09:36

   Hakkasin uuesti pille võtma.

 • Avatar
  Pluxu™ 23. nov. 2012 at 20:00

  värvimine ka mõjub vb?

 • Avatar
  mesiliis 24. nov. 2012 at 09:42

  Blondiks värvinud pole ma vist suve lõpust saadik ja roosa palsam pole nii kahjulik ja selllegagi olen paar korda ainult tooninud.

  Ja no lisaks ma olen alates 5ndast klassist igatpidi juukseid värvinud ja pole mitte midagi juhtunud, peale selle, et nad nats kuivemad on vb