Eeeeey, it’s a new day

6. dets. 2012

Muutsin just oma 10 lehte blogiposte, st nende labeleid. Mõtlesin, et võiks neid ju veits korrastada. Ja siis ma avastasin, et wordpress polegi enamikke pilte üle toonud ja peaks nendega ka mingi aeg tegelema. Oh well.

Eelmine neljapäev käisin vendade Taltsidega Genis, Kruuvi plaadiesitlusel. No ma ei tea, omamoodi kihvt koht, see Genialistide klubi, aga mitte väga mulle.

Reede hommik oli ikka korralik paanika. Mul oli miljon asja vaja korda ajada enne kahest rongi, aga tuisk põhimõtteliselt kustutas pool bussiliiklust ära, niiet ma jõudsin ainult Margiti juures käia ja asju pakkida. Peaaegu oleks rongist maha ka jäänud.

Tallinnas uue rongi peale ja hello Saue. Ja mu Kassu…naljakas mõelda, kuidas me kunagi sõpradeks saime, või kuidas mu Saue-tripid alguse said. Aga nagu ta ütles, et me näeme aastas vaid paar korda, aga ometi on tunne, nagu saaksime kogu aeg kokku. Mul on temaga alati millestki rääkida, saame ajuvabasid nalju teha või isegi lihtsalt vedeleda on mõnus!

Arena pidu oli ikka maailma kõige kiirem pidu üldse. Mingi hetk olin ma kõige vanem inimene klubis (ausalt :D), ja teine hetk olime juba kodus. Päris piinlik tegelikult, sest isegi Tannut ei jõudnud ära oodata. Aga ma arvan, et süüdi oli see tequila. Või põlevad shotid. Või õuna omad. Või need muud sadamiljonit jooki veel, mida me segi jõime- alustades gin-tonicuga ja lõpetades erinevate shottide ja mulliveega. Õnneks on Kassul ülisõbralikud ja toredad sõbrannad, kes ikka muretsesid ja olid üldse nunnud :)

Järka päev oli Kassu sünkar ja korter vanaemasid täis. Polnud just kõige helgem hommik :D
Vedelesime kolmveerand päeva lihtsalt voodis, Bonna kiusas, vaatasime Tori&Deani tõsielusarja ja tegime 10-minutilisi uinakuid.

Lõpuks, läbi suure vaeva, vedasime üles end, ja põrutasime päälinna. Kogu mu kartus, et ma raiskan kõik raha ära, oli ilmaasjata, sest ma ei jõudnud ühtegi poodi. Käisime selle asemel hoopis kohvikus MOON söömas. Super koht, nii mõnusalt hubane ja samas pidulik. Töötajad olid ülisõbralikud ning toit… mmmmmm. Alguses arvasin küll, et veits kalliks jäävad söögid seal, aga praed on reaalselt väga suured ja tõesti vägaväga maitsvad, niiet see koht on kindlasti oma raha väärt!!

Ja siis mul oligi juba aeg bussile minna. Üks reis oli muidugi välja müüdud, pidin hilisemat bussi ootama, mis Puurmani liiklusõnnetuse tõttu sõitis Jõgeva ringiga. Jess, tund aega lisaks loksuda megapalavas bussis. Vähemalt sain Lähtel maha. Nüüd tuleb vaid oodata uut aastat, et ka Kassu mulle külla jõuaks.

Praegu mõtlen, et sellel Tallinna-Saue käigul suurt midagi teha ei jõudnud, aga samas need kaks päeva olid niii mõnusad. Kassu juures on mul alati selline tunne, nagu ma olen sinna väga väga oodatud ja oeeeh. :)

Tähistasime väikse veiniga veel Märdi vanaema sünksi, vaatasime Blind Side’i ja ma olin lihtsalt nii kurnatud. Esmaspäev sain Kadiga kokku, tuli väike Rändur, eile tegime väikse /mitte nii väikse Metro ja noh. Nii see aeg läheb. Nüüd ootan tööpäeva lõppu, et saaks empsuga ka ühe lõuna teha.

You Might Also Like