Time for Christmasss

19. dets. 2012

Miskipärast ei tekita mul jõulutunnet kõik need Home Alone-seeriad, vaid Grinch! Ja mikkkks on see telekavas alles jõuluõhtul?

Lõpuks on mul rahulik meel, sest pärast pikki nimekirju ja üha kasvavat paanikat, on mul kõik kingitused olemas. Või noh, peaaegu, sest ilmselt tuleb üks õhtu ette võtta ja meisterdama hakata. (ma loodan, et see pole jälle nii, nagu eelmine aasta, kus ma jõulueelne õhtu veel mässasin ja kink kuivas napilt-napilt enne kätteandmist ära :D)

See on nii naljakas, kuidas ma hakkan kinginimekirju juba oktoobris tegema, ise olen ülivaimustuses ja siis mida lähemale jõulud jõuavad, seda rohkem hakkan asju maha kriipsutama ja uusi kinke lisama ning kui käes on detsembri keskpaik, ei ole ükski asi nimekirjas good enough.

Võiks alati minna lihtsama vastupanu teed ning osta mingi kinkekomplekt, sest noo… iseenesest mulle igasugused komplektid väga meeldivad, aga see võiks siiski olla nii-öelda varuplaan. Kuna meisterdada mulle meeldib, siis olen otsustanud, et jõulude aegu võiks vähemalt pool kingist olla mingil määral ise tehtud.

Näiteks küpsisesegu purgis emale/vanaemale (pilt ja valmistus SIIT)
(Õõõ, mul tuli räige kaerahelbeküpsiste isu nüüd)

Või “50 reasons I love you-jar” (võiiii soovi-/heade mõtete/tsitaatide purk)


Või glitter-jar (mina tegin ühe just sugulasele selliseks.. pensiinofondi kogumise rahakassaks, pluss väike stardikapital)

Või “kinkekaardid” oma väljavalitule (ma kunagi väiksena tegin vennale ka, a’la 1x toon su eest ahjupuid ja nii :D)

Ja kui ma end juba vesistama ajan, siis miks mitte teha ise trühvleiddd, retsept SIIT
Igaljuhul on mul rahulik meel ja olen jõuludeks valmis. Mind isegi ei rõõmusta niivõrd eesootavad kingitused, kui see, et ma saan teistele kinke teha. Ja kodus superlaua taga koos emme-issiga õhtust süüa. Ja pärast mingit head filmi vaadata. Ja siis Märdi kaisus magama jääda. Super, i say.

You Might Also Like

  • Avatar
    Pluxu™ 25. dets. 2012 at 11:05

    Aitäh trüflite eest! Väga head olid! <3