:D:D:D

9. jaan. 2013

MA EI SAA ARU :D

Oli aktsioon, tehti ära, alles ist gut, kõik avaldavad oma arvamust, selline mõnus diskussioon, ja siis tuleb välja üks naga, kes arvab, et koolis EI TOHIKS olla kõik lapsed võrdsed, sest: Miks Peavad Kõik Olema Võrdsed ? Ega Me Kommunnistlikud Pole”. (kirjaviis muutmata)

Ja mida rohkem teised talle midagi selgeks üritavad teha, seda rohkem kutt vastu punnib :D Kõige kurvem on see, et ülaltoodud kaks lauset on ilmselt kõige vähemate vigadega, mis ta sinna kirja on pannud. Tõesti kurb, et keegi, kes käib gümnaasiumis (vist sain õigesti aru), kirjutab nii vigaselt. Ma saan aru, et osad inimesed ei oskagi kirjutada (ajavad sassi -ki ja -gi, kirjutavad lõppu -matta või kappiuks), noh, et lihtsalt on raskusi konsonantidega… aga kui üks gümnaasiumiõpilane kirjutab õige asemel ÕIGGE, siis jah…

Ma ei tea, naljakas lihtsalt. Ja selle asemel, et poodi minna, et pasta jaoks materjali tuua, passin peale, kas keegi (Herki) veel midagi sinna kirjutab :D

You Might Also Like