Kõverpea

17. jaan. 2013

Sain lõpuks ometi oma nunnud Pradad parandusse viidud. Ma ei tea, miks ma peaaegu aasta ootasin (noh,  tegelikult tuli kohe peale Soome ja Rootsi ning sinna ma oleks nkn vanade raamidega trööpama läinud), sest kulus mingi 30 minutit ja korras nad olidki.

 Ma nii igatsesin neid prille, sest nad olid tugevama raamiga, ei logisenud, klaasid polnud nii kriimulised ja olid ilusamad ka. Õnneks polnud ma oma vanu, lillade raamidega prille, maale viinud, nii sain katkised kohe asendada. Aga need on ka, nagu nad on: sangad loksuvad ja on välja veninud, klaasid on kahjustada saanud, üks klaas tuleb ühe nurgaga raamidest kogu aeg välja….

Aga maaaeiteaaa nüüd. Uued ja parandatud raamid on nii harjumatud. Klaasid peaks mõlemal prillil sama tugevusega olema, aga täna komberdasin nagu purjus tola ringi, sest need olid niii kanged.

Laua peale pannes on üks sang teisest kõrgemal, mistõttu peaks prillid viltu olema, aga kui pähe panen, on nad sirgelt ja mind nii häirib see. Äkki mul ongi kõver pea. Või on mu kõrvad eri kõrgusel?

Ja parandatud koht on muust raamist mingi 1 mm kõrgemal, otse nina peal, ning kogu aeg tundub, nagu prillid vajuks viltu, ühele poolele. .

Ma ei teagi.. nii ebamugav oli nendega kuidagi täna olla, raamid tundusid kuidagi nii kobakad ja tumedad.. aga nad on ju samas niiii ilusad. Ja noh, seda parandatud kohta on ka veits näha- tähendab, kui ligidalt vaadata ja teaks, et see sealt just katki on, aga MINA ju tean ja MIND see häirib. Äkki täna bussikas kõik vaatasidki ainult seda, et mul on katkised prillid, eks. Ah, ainult vinguks :D

Mu vanad, lillad raamid

Ja mu nunnud Pradad

You Might Also Like

 • Avatar
  Pluxu™ 17. jaan. 2013 at 18:49

  Üldiselt üks kõrv ongi teisel kõrgusel kui teine, samamoodi nagu üks jalg on pikem/suurem kui teine.

 • Avatar
  Anonymous 19. jaan. 2013 at 01:24

  Need lillad prillid sobivad ju väga-väga hästi :)

  • Avatar
   mesiliis 23. jaan. 2013 at 11:40

   Aitäh :)