Mõned uued asjad

15. jaan. 2013

Sain juba tükk aega tagasi oma kauaoodatud kaelaketid ebayst kätte. Ma pean ütlema, et ma pole mitte ühegi ebayst ostetud ehtega pettuma pidanud. Kõik on samasugused nagu pildil ning katki pole ka ükski läinud. Okei, ühed kõrvarõngad olid väiksemad, kui arvasin, aga ma oleks pidanud ise nende pikkust vaatama ning ühe sõrmuse kangutas mu härra lahti :D

Mõlemad olid 0,99$


Selle talve asendamatu: JOIKi apelsiniõhnaline sügavniisutav palsam. NII HEA.
Kaupsist ostsin BYS sädeleva lauvärvi. Üsna raske peale kanda, sest see on nagu.. niiske särapulber, et tavalise pintsliga on veits keeruline. Aga katab ülihästi ega kulu maha või lau”voltidesse”.
Paks metalne silmapliiats. Ma olen nii kaua sellist otsinud, mis oleks tumehall ja õrna sädelusega- kunagi oli mul ELFi oma, mis kahjuks ära kadus. Aga uuega olen veel rohkem rahul!

Kristiina blogist lugesin, kuidas ta RICH-sarja kiitis. Kaupsis oli komplekt 20 euri, mõtlesin proovida. Tõesti super! Juuksed on palju kohevamad, tunduvad tervemad ja pole enam nii ludus. Juuksed ei lähe enam nii kiirelt mustaks ka. Kui varem näiteks esmaspäeva hommikul pesin pead, siis teisipäeva lõunaks oli juba must tunne ning olin preili ludupea. Väga hea ost!

You Might Also Like