Ülevaade: Justfor5pounds.com

23. jaan. 2013


Kuu alguses avastasin sellise lehekülje nagu JUSTFOR5POUNDS.COM. Seal on minu arust palju suurem ja ilusam valik riideid, samas jalanõude sektsioon on väga väike ning jääb kindlasti alla everything5pounds-lehele.

Kui mina sealt 7. jaanuaril tellisin, kujunes postikulu vastavalt ostukorvi kaalule. Ehk mida rohkem asju, seda suurem summa. Praegu on seal postikulu aga nii, et kuni 30 kg on 29,99 naela!! Tahtsin alguses inimestele natuke head teha, et tellin ilma vahendustasuta. Kuna postimaksu oleks alles hiljem teada saanud, hakkasid peaaegu kõik huijama.

Õiendati minuga, et miks ma ei ole esemele kindlat summat pannud (nagu paljud edasimüüjad, et üks ese koos postiga = nt 8 eurot) ja küll õiendati selle üle, et ma ei tea, palju post kokku tuleb. Lõpuks ütlesid põhimõtteliselt kõik, et “siin on mu asjad, eks ma pärast ütlen, kas tahan tellida või mitte, et mis see postikulu tuleb”. Nagu sorri, mõne jaoks on 8 euri postikulu suur ja siis hüppab alt ära ning teised peavad seeläbi rohkem maksma ning siis hüppavad ülejäänud järjest ära? Ma läksin niiiiiiiii kettasse, ürita veel kellelegi head teha ja kõik ainult vinguvad -.- Minu suur respekt läheb igaljuhul vahendajatele, kes viitsivad vaeva näha! Mul ajas juba nelja inimese tellimus pea huugama.

Eniveis, tellimuse tegin neljale inimesele- kaks sugulast, mina ja Kadi.  Nii oli endal kergem, et ei olnud võõraid kambas. Postikulu läks inimese kohta 7,8 eurot ja kokku tellisime 15 eset.

Natuke plussidest ja miinustest:

*Pakk tuli kiirelt kohale (tellisin 7ndal ja kohal oli 17ndal)
*Valik on tõesti väga suur ja suurused on ka igasuguseid, mitte ainult S.
* Samas väga paljude riietega oli nii, et infos näitas, et suurus/värv on laos olemas, siis ostukorvi pannes ütles, et seda siiski pole.
*Suurused ja värvid vastavad pildile (no ühe asja puhul mul nii ei olnud, aga tegelik värv oli parem :D)
*Tegelikkuses on asjad ikka palju ilusamad!
*Kvaliteet on riietel päris hea
*Kui asjad on tükk aega ostukorvis juba olnud, “kaovad” nende värvi/suurusevalikud ära. Nt lisasin enda ja Kadi asjad ära, teiste asjadega läks natuke kauem ja kui maksma suundusin, olid minu-Kadi asjadel valikud kadunud. Nii kui jõudsin need ära parandada, olid teistel asjadel kõik kadunud :D Ehk päris kiiresti pidi tegutsema.
*Riided saavad päris kiiresti otsa, seega pole üldse mõtet midagi järjehoidjatesse panna, et oh-ma-järgmine-nädal-tellin. Pigem samal päeval vaadata ja uurida.

 Tegin pilte ainult enda ja Kadi asjadest. Kuna Kadi omadest ma seljas pilte ei teinud, võivad nad tunduda teistsugusemad, aga tegelikkuses olid ikka väga kenad! Ja kodulehelt võetud expectations-piltidel on natuke halb kvaliteet (ei saanud otse salvestada, pidin printscreeni tegema ja siis croppima :D)

Igaljuhul, mina olen oma asjadega väga väga rahul! Ja miskipärast on alati nii, et ma talvel ostan-tellin pea eranditult suveriideid ning suvel vastupidi…


Kadi üleõla kott. Pildil tundus väike, aga päris mõnus mahukas on!

Vöö lisasin ise, mulle ei meeldi alt nii laiaks minevad asjad :D

Krae lähemalt:

See konkreetne kleit näeb päriselus NII HEA välja!

Avatud seljaosaga kleit. Värviga olen väga rahul (kuigi pildi-värv oleks ka hea olnud)

See topp on ka avatud seljaga (unustasin pilti teha). Taskul olev muster ja nööbid lähemalt:

You Might Also Like

 • Avatar
  Anu 24. jaan. 2013 at 08:57

  Ma oleks peaagu ka selle roosa kleidi tellinud.

  • Avatar
   mesiliis 24. jaan. 2013 at 09:08

   Ilus kleit on, veel ilusama värviga :)

 • Avatar
  tiinu 28. jaan. 2013 at 09:42

  Roosa kleit on nii kaunis!! :)

 • Avatar
  Dagmar Linnu 6. veebr. 2013 at 11:13

  Mul täna just oli kogemus, et soovisin kingi osta, kaks päeva tagasi teatasin müüjale, hommikul sain sõnumi: "Ei lase ostukorvi panna." Küsisin müüjalt, miks (mitte et oleks olnud tähtis, sest raha sain tagasi). Siis hakkas müüja keerutama, rääkis kokku umbes 50 erinevat põhjust. Aga minu meelest oli ilmselge hoopis see, et ta ei arvestanud esialgu üldse sellega, et postikulu tuleb kaalu järgi. Pani asja hinnaks lihtsalt 7.5€. Jälle ühed kingad millest ma ilma jäin:(
  Samas vaatan ma kogu aeg neid vahendajaid, ma ise olen ka üks neist olnud – ja see on raske. Proovi siis vastu pidada:(:(

  • Avatar
   mesiliis 6. veebr. 2013 at 11:20

   Samas on ju jaanuari algusest justfor5poundsis ka fikseeritud postikulu, ehk kuni 30 kg on 29,99 naela, siis ei tohiks see nii väga oleneda kaalust enam (no muidugi, kui tal juba see 30 kg täis polnud..)

   Ma ka loobusin üritamast vahendaja olla, liiga suur närvikulu ja asja eest-teist taga sõimata saamine. Tuttavatele-sõpradele tellin ikka, aga no, nendega on kergem asju ka ajada :D