Anna ja sulle antakse..

5. veebr. 2013

Hommikukohvi juues sain meeldiva üllatuse osaliseks, nimelt võitsin Stellaariumi blogi giveaways Maybelline’i kosmeetikapaki. Jeeeei!!! Elu teine võit midagi jagades (esimene oli kunagi Facebookis, kui see like-jaga alles moodi läks ning võitsin 8gigase mälupulga). Et võit veel magusam oleks, tuli välja, et teine võitja oli Kristiina, kes mul ammust aega tuttav, Tokio Hoteli foorumi päevilt :D

Rõõmustav hommik jätkus veidi kurvemates toonides. Käisin perega naabri, onu Märdi matustel. Ei taha siin väga musti noote kirja panna, vaid lisan selle asemel paar mälestuslõiku. Kuigi meie pered ei käinud nüüd nii tihedalt läbi, ei olnud selliseid külaskäimisi vms, siis onu Märt oli alati valmis nõu-jõuga aitama. Vahel pakkus isegi küüti….missest, et popsutas maanteel nii aeglaselt, et ma oleks jala kiiremini kõndinud ja missest, et mu sihtmärk oli vähem kui kilomeeter kaugemalt.

Üks kord on eriliselt meeles, ajas, kui ma olin veel päris väike. Meie majasid lahutas kartulipõld ja ükskord keset talve hõikas naabrionu, et “Liisliis, tule kähku siia. No tule jooksuga.” Mina nägin ainult, et tal süles mingid värvilised paberid ja koperdasin siis külmunud vagude vahel. Ja kui ta mulle reaalselt kõige suurema hunniku jäätiseid sülle ladus… Oh, nagu jõulud oleks taaskord tulnud! No kujutage ette, JÄÄTIS ja keset talve!!! Meie sügavkülm oli pikka aega igasuguseid mahlapulki jms täis. See oli ka esimene kord, kui ma sain proovida coca-maitselist jäätist.

Oeh, igastahes tõmban nüüd end piparmünditee ja Ruja raamatuga teki alla kerra :)

You Might Also Like

  • Avatar
    Kristiina Kahr 5. veebr. 2013 at 16:45

    Oli tõesti lahe kokkusattumus . :D See komplekt on eriti uhke ka : )

  • Avatar
    Anonymous 10. veebr. 2013 at 18:33

    Palju õnne giveaway võidu puhul! Oleks tore võitu siin blogis ka näha :)