Netihero

20. veebr. 2013

ÄÖäö, nagu ma arvasingi, siis laupäeval ma töö juures enam nii õnnelik polnud :D

Taaskord leidis kinnitust see, et kõik toimub alati siis, kui mul on töönädalavahetus. Reedel käisime kiirelt Konsumist läbi, kus oli reaaliselt mingi ülisuur naljakate riietega inimeste kokkutulek. Näiteks polnud ühel kutil mingi probleem kõndida ringi uhkes ülikonnas, kõvakübar peas ja jalas maailma kõige katkisemad ja s*tasemad ketsid. Iluuuus.

Igastahes, jõudsime Lähtele ja hüppasime kiirelt Jürksi sünnipäevale, kus oli ikka korralik ja ilusalt lookas sünnipäevalaud.Siis edasi motokluppi… noh, mis ma öelda oskan.. viisakas oleks ju teregi öelda? Ei? Tavaliselt seal peod hakkavad tuure alles 1 ajal üles võtma, seekord kadus rahvas kuidagi kiiresti ära. Tuju oli hea, Kristjaniga sai paar-kolm nalja tehtud ja omg, isegi One Directionit lasti :D

Ja no, eks ma olen ise ka olnud olukorras, kus on joodud veits rohkem, kui vaja oleks, aga mitte niiii üle, sest issssssssand kui rõvedad on maani lakku täis tüdrukud, kes käivad ringi, silmaalused meigist mustad, juuksed sassis, riided maeiteakuidas seljas ning oksendavad igale poole.

Nagu mainitud sai, siis nädalavahetus tööl oli niiii piinarikas ja aeglane, et ma arvasin, et see ei saagi kunagi läbi. Eile tegin enda juures väikse filmika endiste klassikaaslastega. Tauri valis filmiks “Bridesmaid”, Martinit polnud põõõhimõtteliselt lõpetamisest saadik näinud (:D) ja lõpuks jõudis kohale ka Katja, kes vahepeal ära eksis. Hiljem vaatasime filmi “Paranormal activity 4”. Ma pole elus ühegi filmi peale niii ehmatanud, et ma lausa kiljuma hakkaks :D Ma süüdistan kõiges Kristinat. Ma ei tea, kuidas ma homme tööl julgen olla, sest asjhfskdg. Ma võin lõpmatuseni vaadata zombikaid ja asju, mis on lihtsalt rõvedad õudukad, aga need paranormaalsed värgid tõmbavad veits hirmule küll.

You Might Also Like