Random

11. veebr. 2013

Olen terve tänase päeva blogi kujundusega mässanud. Üks hetk vana templaat jooksis lihtsalt kotti ja hakkas iseloomu näitama. Hakkasin uut kujundust siis otsima ja no, see võttis nüüd küll oodatust rohkem aega. Kõik, mis olid ilusad, olid imelike lisadega, mida muuta ei andnud. Nüüd lõpuks sain ühe, mida veits muutsin, ja noh, olen rahul :)

Nädalavahetus möödus taaskord kahe silmapilgutuse vahel. Tegime Kerttuga filmiõhtu (Pitch Perfect on nii haige film :D), leidsin uue seriaali-obsessioni: “2 broke girls”, käisin korra Varal ja juba oligi esmaspäev.

Blogikujunduse vahepeale vaatasin oma armastust, “Walking deadi”, mis tuli oma hooaja hiatuselt tagasi. SO MANY FEELS!!!! Esimesed viis minutit ja ma juba olin emotsionaalne. Mis mõttes ei saa Andrea ikka aru, milline see mees on? MISMÕTTES lasi Rick Darylil valida nende ja oma venna vahel. Ilmsegelt siin valikut ei ole. Veri on veri, vend on vend ja ükskõik, missugune see kõneall olev vend (võiks ju arvata, et pärast kõike on Merle ka käituma õppinud, aga see too much to ask) ka poleks, see kaalub üles muud Kämpingu-Kalled ja Vangla-Villud. Ma ei tea, kuidas see Rick nii loll oli. JA MISMÕTTES Daryl ikkagi ära läks? :D Daryl, y u no fun? And since when did Glenn grow a pair?? Ning whats up with Beth musitamas Ricki, ta on mingi 16 ju? Ja omgomgomg, Rick oma kummitustega, omgomg, so many feels, ma ütlen teile!!

Homme on mu ainus vaba päev sel nädalal ja õõõõ, tahaks lihtsalt selle maha magada, aga ma pean sundima end asjalik olema ja ehk saan lõpuks ka juured üle värvitud.

Ja mul giveaway endiselt käimas kuni neljapäevani :)

You Might Also Like

  • Avatar
    Pluxu™ 11. veebr. 2013 at 19:26

    Mitte et ma juuste värvimist heaks kiidaks, aga täna nägin bussis ühte neidu, kelle juuksed olid kas 'maya' või 'lagoon' sinised ja no päris kenad nägid välja. Kuigi väga paruka moodi takused näisid, üldse mitte pehmed ja sellised, nagu juuksed peaksid loomulikult olema.

  • Avatar
    mesiliis 11. veebr. 2013 at 19:34

    Eks see oleneb pigem sellest ka, mis värviga värvida ja kuidas/millega juukseid pärast hooldad. Värvitud juuksed nõuavad tahes-tahtmata rohkem tähelepanu, vahet pole, on nad siis blondid, mustad või sinised :)