Something new

13. veebr. 2013

Homseni on veel avatud giveaway!

Mmm, kui mõnus on ärgata kolmapäeva hommikul pannkookide lõhna peale üles. Täna on üks neist harvadest kordadest, kui meil mõlemal Märdiga on vaba päev. Mina tahtsin muidugi seda ära kasutada, et unevõlg tasa teha ning kui lõpuks ärkasin, olid pannukad valmis. Selline äratus võiks ju iga hommik olla.

Eile osutus päev üsna tegusaks. Rallisin mitme eri bussiga mööda Tartut ringi, raiskasin wayyy too much money, kui ma alguses tahtsin, aga mul ju oli kõike vaja :D Vähemalt sain lisaks muudele asjadele ka need kõige kõige vajalikumad ostetud.

Õhtul jutustasin Meriliiga, värvisin juured üle ning avastasin, et mu ammu kadunud roosajuus tegi õrnade triipude näol comebacki. Ja ükskõik, kuidas ma ka ei naudiks erinevaid pastasid, praade või salateid, mu lemmiktoiduks on ikkagi üks maitsev ja lihtne supp. Eile tegin frikadellisuppi ja omnomnomnom, ma võiks terve selle suure poti üksinda ära süüa :D

Täna väike plaan koristada, käime ujumas ja äkki saan Märdi nii kaugele, et ta valmistab õhtusöögi ka.

Ilmselged uued lemmikud. Püksid Sepa Turult, mõnusad paksud (ei paista läbi) ning heast materjalist- ei kogu kõikvõimalikku tolmu jms pahna enda külge. Saapad Walkingust kõigest 12 euroga ning õhuline suvekleit/topp Lõunaka Real’ist 5 euroga. 

You Might Also Like

 • Avatar
  Kadi 13. veebr. 2013 at 15:40

  Ma olen juba ammu seda kleit-asjandust endale käinud vaatamas, mingi paar kuud vist juba aga viimasel korral kui raha oli, siis ei näinud seda enam poes. No ilmselgelt oli siis minu eest ära peidetud ja sul vedas :D
  Kujundus jäi ka kohe silma, kui siia sattusin. Ehk saad selle headeri all oleva 'powered by blogger' eemaldada – google chromega jookseb see tekst kõige uuema postituse kuupäeva sisse. Muidu tundub kõik täitsa.. mõnus :)

 • Avatar
  mesiliis 13. veebr. 2013 at 18:50

  Ma ise oleks ka peaaegu märkamata jätnud selle- keegi oli sinna allahinnatud asjade korvi kõige alla selle peitnud :D

  Oeh jah, ma uurisin alguses juba nii kaua, kuidas seda powered by.. asja saaks nt lehe alla, aga seal ainult kaks valikut, kas headeri peal või all, eemaldada kahjuks ei saagi (või ma lihtsalt ei oska :D) Mul firefoxiga mõlemat pidi ta ilusasti eraldi real, chrome'iga ma nüüd ei teagi…äkki jäi parem, kui tõstsin headerist ettepoole?
  Aitäh :)

 • Avatar
  Kadi 14. veebr. 2013 at 14:18

  Nii on palju parem. Kusjuures, ma ei pannudki korraga tähele seda 'powered' linki. Aitäh igatahes :)

 • Avatar
  mesiliis 14. veebr. 2013 at 14:55

  Jeiii :)