Maailma kõige lihtsam toit

4. märts 2013

…on muidugi nuudlid. Ma võiks neid lõpmatuseni süüa ja tavaliselt (kui mõned peenemad härrad pole külas käinud :D) on terve riiul Anacomi omasid täis. Mõtlesin, et jagan sellist ääretult lihtsat nuudlite retsepti, mis samas täidab kõhtu ning on veidi maitsvam, kui tavalised vesised nuudlid.

Kui meil mõned tühjemate kõhtudega noormehed külas käivad, siis on üks maitsev, võrdlemisi odav ning mis kõige tähtsam- üsna kiire variant teha selline roog:

Ülilihtne. Teen nagu tavalisi nuudleid, aga vett panen suht vähe, et kataks napilt nuudlid ära, siis lisan viilu juustu ning panen peale potikaane. Kõrvale võib teha no absoluutselt kõike. Pildil olev variant on kirsstomatite, caesari kastme ning fetajuustuga. Peale mõnusalt terav tšillikaste. Poistele olen teinud kõrvale vutimune ning lisanud ka rohelist sibulat. No nii lihtne ja tavaline roog, aga niii hea. Ja mul läks nüüd kõht tühjaks :D

Ahjaa, enne purusta paki sees nuudlid väiksemateks tükkideks- palju parem on neid siis hiljem süüa :)

Lõppu üks pilt mu nunnudest vutimunadest ka, sest noh…miks mitte.

You Might Also Like

  • Avatar
    Pluxu™ 5. märts 2013 at 07:15

    Ma tegin vutimunadest omletti nii, et lõikasin ühe otsa ära piisavalt suurelt ja siis kallasin muna koore seest välja. Palju kergem, kui neid niisama kanamuna moodi lõhkuda üritades.