Newnewnew

27. märts 2013

Ootan juba oma ebay pakke, ma pole nii ammu sealt midagi tellinud, et ootusärevus on suur. Vahepealsel ajal olen proovinud aga Nurme Seebi tooteid. Huulevõie “Reedu musi” ning 100% looduslik pediküüriseep.

Pediküüriseebi kasuks otsustasin seetõttu, et mulle igasugused pimsskivid või need kannariivid lihtsalt ei sobi. Kunagi ammu oli mul jalgrattaõnnetus (:D see oli tegelikult naljakas, kui nüüd tagantjärgi mõtlen), aga selle tõttu talla all, sellele “paksule” kohale enam tugevat nahka ei kasva (noh, armi kohale). Samas on see ülikare ja narmendav, aga riividega oli oioioi kui valus üle lasta. Proovisin siis pediküüriseepi ja olin meeldivalt üllatunud. Võtab jalatallad ikka pehmeks küll ning mõnus kare ja natuke kõdi tunne on seepi sisse hõõrudes. Armi kohalt natuke hellaks võtab küll, aga see pole midagi, võrreldes muuga. Super :)

“Reedu musi” kasuks otsustasin seetõttu, et see on mu lemmikhambapasta lõhnaga. Teeb oma tööd küll, karbike on nunnu ja puha, aga ma arvan, et huulepalsamitega seoses jään truuks JOIKile. Senini nutan taga oma ära kaotatud apelsinilõhnalist palsamit.. (uut ka ei osta, eksole :D)

Ning lõpuks jõudsid kohale ka mu Justfor5poundsist tellitud saapad. Olen rahul, jaaa!

You Might Also Like