Peaaegu pühapäev

29. märts 2013

Eilse õhtu lõpetasin ühe hilise külalisega, kellega paar tundi juttu sai aetud. Noh, pärast seda, kui ma kogemata Märdi läpaka laadija üle kuumutasin ja toa kärsahaisuga täitsin (ma ausalt ei pannud tähele, et see kobakas teki alla jäänud oli) ning ma enam Skype’is edasi rääkida ei saanud. Sai kõik tuttavad läbi arutatud ja külaskäigu lõpetasime meeldivalt kultuuri-, majandus- ja riigiprobleemide teemaga.

Hommikul mõtlesin küll, et tulen hästi vara üles, aga kui Märt pärast vahetuselt jõudmist kaissu puges, siis ilmselgelt ei suutnud ma end voodist välja vedada. Ärkasime ühe paiku üles, nautisime vaba reedet ning lõpuks läks Märt raamaturiiuli jaoks kruvisid ostma. Oli ka aeg, sest mu see esmane rõõmutunne, et “jess, ma saan riiuli”, on juba asendunud väikse pahameelega, sest mul pole ÜLDSE põrandaruumi enam.

Tegin siis pannukaid, mis tulid üle tüki aja tõesti head välja ning jäin Märti ootama, kel läks ausalt kruvide ostmisega poolteist tundi. Polnud nii pikalt jälle koos hommikust söönud, eriti pannkooke, niiet täitsa pühapäeva tunne tuli :)

Pannkoogid vaarikamoosi, Nutella ja banaaniga, mmm

You Might Also Like

 • Avatar
  Mari 29. märts 2013 at 19:12

  Oh my, need pankoogid näevad üli-isuäratavad välja! :D
  Peaks laiskuse luuaga kapi alla pühkima ja ka tegema neid.
  Nom!

 • Avatar
  mesiliis 29. märts 2013 at 19:45

  Jaa, olid ka head :)

  Ma ka üldse ei viitsi neid teha miskipärast, kuigi see pole üldse raske :D