What’s in my bag? #1

14. märts 2013

Ma siin ikka olen uudistanud erinevate blogijate kottide sisu ja kogu aeg imestan, mismoodi neil õnnestub see nii… minimaalse ja puhtana hoida? :D Või mismõttes neil koguaeg selline meigiarsenal kaasas on? Mul on tavaliselt kotis sada miljon ebavajalikku asja pluss igasugune rämps, paberilehed mõttevälgatustega, pastakad…

See nii tüüpiline, et kui ma hommikul astun uksest välja, kaasas ainult rahakott ja võtmed, siis päeva lõpuks on asju nii palju, et lukk ei lähe kinni… Kuna ma vahel ise ka imestan, mis imeasjad mul kotti kogunevad, teen mõned omamoodi “What’s in my bag?”-postitused. (Täna näiteks avastasin ühest tükk aega nurgas seisnud kotist supikausi…)

Igaljuhul, minu kotis on…

Tänane kott ise on selline. Vanaema kunagi andis

Kui mõnel on mitu erinevat puudritoosi, siis mul on tavaliselt mitu eri raamatut kaasas. Kolm ülemist näppasin vendade Tallmeistrite residentsist, alumise soetasin sooduka ajal.

Hustler, üks kohukese paber ja üks laiakslitsutud kohuke. Meigiasjadest on tavaliselt mul kaasas ainult hügieeniline. Täna eksis kuidagi ka Micro Cell tugevdav küünelakk kotti ära (kodus läks kiireks) Tavaliselt ma kreeme kaasas ei vea, aga täna ostsin uuesti oma lemmiku kullapulbriga kehakreemi. Nii mõnusalt kumavaks ja õrnalt sädelevaks jätab naha.. mmmm.

 Uus lilla märkmik, kuhu oma autokooli sisse märgin. Lemmik-märkmik, kus on sees KÕIK, alates “Soumi diary”, Kadi sünkari korraldamisest ning lõpetades erinevate tsitaatide, mõttevälgatuste ja töögraafikuga. Hari, rahakott, dokumendipildid ja digikajuhe. Suur fotokas oli ka kotis, aga sellega tegin pilte.

Mitte kunagi ei lahku kodunt ilma iPodi, töövõtmete ja koduvõtmekimbuga! Ja kui mõnel on kotis mitu huulepulka, sest kunagi ei tea, millise värvi jaoks isu on, siis mul on sõrmuste/käevõrudega nii. Varu peab kaasas olema!

You Might Also Like

 • Avatar
  Marta 14. märts 2013 at 20:05

  õige postitus! ma ka alati imestan blogides nende koti sisu. olgem reaalsed et meil kõigil on oma igapäevases kaasas kantavas käekotis igast jama sees. minul on alati mingid tšekid ja kommipaberid ja mingi lambid paberilipakad jnejne.. isegi mingid nööbid ja asjad..olen ka mõelnud seda postitust teha, aga pole veel teinud! hihi

 • Avatar
  mesiliis 15. märts 2013 at 07:07

  Muidugi tee! Minu arust on see palju põnevam versioon, kui näed, millised randoomsed, huvitavad ja ebavajalikud asjad kellegi kotis on, kui et kord korralt vaatad samu postitusi kolme uhke huulepulga ja märkmikuga :)

 • Avatar
  Anonymous 15. märts 2013 at 17:25

  Sa õppisid TÜ's semiootikat ja kultuuriteadust? Kas võiksid, palun, pikemalt rääkida, mida see endast kujutas ja mis sulle täpsemalt seal ei meeldinud jne?

 • Avatar
  mesiliis 15. märts 2013 at 17:55

  Mkm, ma õppisin eesti keele filoloogiat. Aga kultuuriteaduste ja semiootika aineid võtsin küll, mis olid huvitavamad, kui mu enda põhieriala ained.

  Noo, sellest, miks ei meeldinud, võiksin ma niiiii palju rääkida, aga ilmselt Sa vist huvituksid just semiootika/kultuuriteaduste erialast? :)

 • Avatar
  Anonymous 15. märts 2013 at 18:38

  Ei, hea meelega loeks sedagi, et miks eesti filo ei meeldinud. Ma ise kaldun järgmisel aastal ikka sinna samasse humanitaaria kanti ja tahaks igasuguseid muljeid kuulda. Aga kas muidu Sinu arvates semiootika/kultuuriteadused on huvitavamad/paremad? :)

 • Avatar
  mesiliis 15. märts 2013 at 19:31

  Ma homme teen pikema postituse, siis kirjutan lähemalt kõigest :)

  Ma väga palju neid aineid ei võtnud, mõned ainult, aga selle põhjal tundusid üsna põnevad. No vb oli asi ka selles, et lõpuks tundusid mulle kõik muud ained, mis polnud otseselt mu erialaga seotud, huvitavad :D

 • Avatar
  Anonymous 15. märts 2013 at 19:32

  Aitäh, ootan siis homset postitust :)