Mustvalge

9. apr. 2013

Kaks viimast nädalat on kogu aeg kahtlane olla. Nagu oleks haige ja nagu ei oleks ka, aga uimane pea on pea alati kohal.

Nädalavahetusel oli plaan Tallinna minna, aga kahjuks jäi see ära. Ja ma olin juba nii pealinna-lainel.. Selle asemel käisime mingi aeg hoopis Märdiga kesklinnas jalutamas ja Osturallil, hiljem Ränduri Pubis söömas. Mul pole vist elus nii halba kogemust ühe söögikohaga olnud. Olgugi et ma pole Rändurist kunagi väga kõrgelt arvanud, olen sinna ikka ja jälle sattunud. Noh, hea koht, kus sõbrannaga üks kiire kohv teha või kaks friikat võtta.. Igastahes, see kogemus oli lausa selline, et tegin oma elu esimese twitteripostituse telefoniga netti kasutades ja kohapealt, laivis :D Ilmselgelt väärib see ka eraldi postitust, niiet ma rohkem ei räägigi.

Korra saime lähtekatega kokku ning käisime Hessis, kus sai suu ka mõnusalt magusaks teha. Kiired plaanid ning õhtuks jõudsime Sixteni juurde. Sai selle kevadtalve esimene grill tehtud, mis maitses oioi kui hästi. Vaatasime 2001. aasta Eurovisiooni, mis oleks päris põnev olnud, kui kõik oleks vait olnud ja actually ka vaadanud, mitte kerinud Eesti esituseni :D Hiljem hakkasime vaatama 2002. aasta Eesti eurolaulu valimist (u know, vanilla ninja ja värki), aga ma jälle ei näinud. Tatina ei lasknud vanemad seda kodus vaadata, korduse magasin maha ja nüüd polnud ka õnn minu poolel.
edit: aaa ei, praegu vaatasin, et Vanilla Ninja osales 2003. aastal. Seega no harm done :D
Igastahes, mul tuli jälle räige väsimus peale kunagi kahe ajal ning lõpuks korjasin endaga sületäie raamatuid kaasa ning läksime Lähtele ära. Pühapäev oli, ilma ütlematagi, konkreetne passimine ja lebotamine :D

Praegu lahendan autokooli teste ja isssssand ma ei oska ikka mitttte midagi. Kurb hakkab kohe. Teen ühed juustuvõikud selle peale.

You Might Also Like