Väike “liveblogging”

21. apr. 2013

Vaatan praegu “Su nägu kõlab tuttavalt” saadet ja noh, vahetult on ikka hea oma arvamust avaldada, ei lähe meelest vähemalt..

Taukar on esiteks niiiii kena, ta oleks päris kuum naine :D Mina ei saa aru, miks ta alati madalaid punkte saab. Okei, Enrique just super polnud, aga muidu teeb ta päris hästi oma tööd. Ja need põsesarnad…

No see Hanna-Liina Võsa pingutab täna küll vägaaaa oma Britneyga üle.. Emps ütles, et Võsa rohkem mõnitab- näiteks paljud avaldasid igalpool netikommentaariumites sama arvamust, kui ta Länikut tegi. Et ta nagu ei tee seda naljaga, vaid tõesti mõnitades (kuigi väga sarnaselt). Sama tundsin ma täna Britneyga.

Ja kas ma olen ainus, kes lootis Normani näha Inese kurikuulsas “Once in a lifetime-rohelises pükskostüümis”? :D:D Vähemalt säärejooks oli super! Esimene oli ka päris lahe, oleks võinud isegi veidi rohkem ülevõlli ajada.

Uuuu Loreeeeen. Teda pole raske teha, parukas pähe ja.. noh, Loreenil tukk ju pm lõuani, aru pole saada, kelle nägu seal on :D Tanjal võiks see parukas rohkem sorakil olla. Üldse soengumeistrid ei taha eriti juukseid neile anda. Nt Getter Jaani Shakira oleks ka rohkem ägedam olnud, kui tal oleks olnud tõesti see shakiralik juuksepahmakas peas, need metsikud lokid ja…

Kui nüüd Tanja/Loreeni juurde tagasi tulla, siis hääl on küll päris päris sama, Tanjal ainult hääldus parem. Ines võttis vist Baskini arvamuse südamesse (SIIN, kus ta ütles, et Ines on proff, võiks aidata esinejat, mitte “nunnu ja nunnu”), kommenteerib nüüd ainult laulmist ja vokaali..

Eveliiin. Tema vist tabab alati ära selle õige energia, millega esineda ning kuidas laulda. Hääl või välimus ei pruugi alati olla sarnane, aga see, kuidas ta kedagi järgi teeb, loob selle õige meeleolu. Sama praegu Ithakana. No võiks vinguda, aga samas kõik toimib.

Ma ei tea, alguses mulle Elina kommentaarid meeldisid, aga mida aeg edasi, seda enam ei talu neid kuulata :D

Boy Georgist ma suurt midagi ei tea, peale tema välimuse, mis on noh..silmatorkav. Praegu oligi üllatus, et tegeeeelt laulis ta sellist laulu? :D Ojaga on see hea, et tea teab, et ta eriti ei oska laulda ja sellepärast ta ei üritagi midagi võimatut, vaid lihtsalt.. noh, teeb pulli. Aga soeng meenutab küll veits Jack Sparrowit.. :D Petsil on alati nii head comebackid, kui ta midagi pärast ütlema peab, ja noh.. ta esinemised pole alati üks-ühele, aga neid on väga kihvt vaadata!

Pildi pealt vaadates oli Getter üsna sarnane selle noore Jacksoniga, mõlemad sellised kõhnakesed. Aga no, ma oleks tahtnud kuulda ehk seda “They don’t care about us’i”… Okei, nüüd kui lavale astus, siis niiii sarnane ei olegi, aga noh, üsna. Ja MIS ASI SEE ALGUSES OLI :D Getter on mu arust praegu ainus, kes ei oska häält järgi matkida. Tal on alati enda nunnu-hääl, ta nagu ei üritagi tooni muuta või nii.. No, puusanõksud on vähemalt korralikud.

Kuigi ma nii suurt sarnasust ei näe, siis tuleb tõesti tõdeda, et Getteri üks parimaid esinemisi. Tema puhul on sama, mis ma ütlesin Evelini kohta. Kuigi ta ei pruugi külalt ja välimuselt isikuga sarnaneda, teeb ta selle oma lavalise oleku ja energiaga tasa. Täna lõpuks oli selline esinemine, kus ta ei pannud oma ÜLEVOOLAVAT energiat mängu, kõike oli piisavalt.

JA TANEEEEL. Oo, teda ma olen terve see saade oodanud :D Ja no, juba see “eelvaade” on päris hea. Ahahahahahha :D Ma poleks tõesti kunagi arvanud, et Tanel võib niiiii andekas olla ja sellist paroodiasaadet teha. Oleks veidi õblukesem, oleks kaugelt tõesti Getter… :D Et ta ka viitsib niimoodi laval ringi joosta. Häälega võib norida, aga saate peamine eesmärk on nalja teha, ning seda Tannu teeb. Mille peale pakkumised teeme, et Getter annab liba-Getterile punktid?

Muide, Vaariku kommentaarid on mulle alati meeldinud, ta ütles päris õigesti, et mida lollimaks ta end teeb, seda tõsisemalt võetakse :D NUNNNUU!! Vähemalt tundub, et päris Getter ei võta seda “mõnitamist” südamesse ja pühib loodetavasti naerupisaraid :)

Ja juba ongi läbii? Hästii, Tannu :D Getter vist täna võidabki, aga noh, võrreldes teiste saadetega, on ta selle üsna ära teeninud. Tänased lemmikud ilmselt ongi Taukar, ja kaks Getterit..  JA MIS MA ÜTLESIN!! :D Getter Getterile ja vastupidi :D

Taneli kommentaarid võivad olla sobimatud kuidagi, aga no, on naljakad!

Ooo, Taukar ja Getter vist saavad tõesti täna kõige paremaid punkte, mis nad seni saanud on. Oli ka aeg! Ja Ines vist tõesti solvus, et teda nii järgi tehti :D

Ja mida aeg edasi, seda rohkem vabamalt tegelased ise seal diivanil end tunnevad ja no tuleb pärleid :D
Eniveis, saade saab kohe läbi, Getter võitis ja i’m out!

You Might Also Like

 • Avatar
  Jane 21. apr. 2013 at 17:47

  Mina lootsin ka Normani seljas seda kostüümi näha. Ja minu arust, oli Normani säärejooks üks ühele I(i)nse omale :D

 • Avatar
  Jane 21. apr. 2013 at 18:30

  Getter on nii pisike :D
  Ja ta oli sama alfa-isane nagu M.J ise. :D

 • Avatar
  Jane 21. apr. 2013 at 18:39

  That awkward moment, kui Tanel Padar on parem Getter Jaani kui Getter Jaani ise? :D

 • Avatar
  mesiliis 21. apr. 2013 at 18:41

  I knooow, mulle Tannu nii meeldib, NUNNU JU :D

 • Avatar
  Jane 21. apr. 2013 at 18:46

  Nagu täiega NUNNU! :D

  Kusjuures, mulle hakkab Tanel ühe rohkem sümpatiseerima :D

  PS! Tanel ei jääka kunagi vastust võlgu :D

 • Avatar
  Liisbet 22. apr. 2013 at 15:02

  Tanel on minu totaalne lemmik!! :D Nii super lihtsalt iga kord :D