Otsused, otsused

20. apr. 2013

Ainult sellepärast kirjutan blogi, sest Erki ütles, et ta ülenädala avastab siit enda töllakad pildid (a mis sa oled siis selline :D)

Ei, tegelikult on mul üks niiiiisuur tööalane dilemma, et ma isegi ei tea, mida teha. Olin juba ühe versiooniga leppinud ning isegi õnnelik, kui täitsa ootamatult kukkus sülle hoopis teine võimalus. Ja noh, lisaks igasugused pisikesed ristteed ja uute-võimaluste-uksed. Arutan küll häid ja halbu külgi läbi (ikka iseendaga ja valjult vaieldes), aga kogu aeg jääb pinisema see väike hääl, “AGA MIS SIIIS, KUIIIIII…” No kurat :D

Eile sain päeval Margitiga kokku, tsekkisin nende uue korteri üle, mis on nii mõnusalt avar ja valge. Ning miks on neil kaks rõdu, kui meil pole ühtegi?? Väga ebaõiglane. Ja ma ei saa üldse aru, miks selle koha nimi Tartus on Hiinalinn? Seal ei ela ju hiinlasi..

Õhtul võtsime kaks 250grammist lihatükki ja läksime Sixteni juurde. Sherwoodi ei anna Somersbyga üldse võrrelda, Erki ei oska grillida ning disko käis puuriida peal. Selline mõnus õhtu oli, mõni kutt oli isasem kui teine ja mõnel oli romantikareis tanklasse (nagu ma kuulsin) :D:D

Terve aeg passisin ja ootasin, kuna süüa saab, sest ilmselgelt pidime ootama, kuni kõik on valmis ja siis lähme tuppa sööma. Ja ILMSELGELT me tuppa ei läinud :D Okei, lõpuks ikka mindi…siis, kui ma ära hakkasin minema.

You Might Also Like

  • Avatar
    Pluxu™ 22. apr. 2013 at 20:51

    Hiinalinn tähendas vanasti seda, et seal olid uberikud ja osmikud ja vist isegi need…mitte hiinlased, aga vietnamlased nõuka ajal? Aga praegu on seal hullult palju kortermaju, mis on kehvas seisus ja palju igasuguseid vaesemat sorti inimesi ja ohtlik paik õhtuti ja muidu ja hästi palju kahtlaseid vene rahvusest inimesi elab seal.

    Ise hoian eemale kui vähegi võimalik ja väga kaugele linnapiiri äärde polegi veel läinud, seal vist neid kuuriosmikuid kuskil alles isegi…või olid mustlased need, kes seal linnapiiril elasid vanasti, ma enam ei mäleta täpselt isegi.