16. apr. 2013

Sain nädalavahetusel teada, et mu  vanaonu oli Kiivi autokoolis osanik ja sõiduõpetaja. MIKS keegi mulle seda tähtsat infot enne ei võinud anda? Miks mu vanaonu enne oma surma MULLE oma aktsiaid (või misiganes osanikuks teevad :D) pärandada ei võinud? Eile käisin maksin teise osa autokooli eest ära, tekkis suur kiusatus jalaga uks maha lüüa, omaniku näoga sisse astuda ja tasuta kursust nõuda, sest ikkagi ju vanaonuuu!! Aga noh, kahjuks selliste kohtade pealt olen ma arg hiireke ja eks ma pean kedagi teist ässitama :D

You Might Also Like

  • Avatar
    Pluxu™ 17. apr. 2013 at 17:05

    A mis neist osakutest siis nüüd saanud on?

  • Avatar
    mesiliis 17. apr. 2013 at 17:13

    Ilmselt müüs kellelegi maha (või ma ei tea, kuidas osakutega käitutakse, kui neist lahti tahetakse saada).