Eesti otsib superstaari?

25. mai 2013

Nägin unes, et olid superstaari katsed ning ei keegi muu, kui Koit Toome läks ka proovima, sest “mis mul kaotada on”. Et aga asi põnevam oleks, võttis ta kaasa oma kaksikvend Priidu, kes polnud oma sõnul kunagi laulmisega tegelenud. Ja tegelikult nägi see välja nii, et Koit laulis oma merelaste-laulu ülihästi ära, köhatas kurgu puhtaks ning laulis siis natuke halvemini ka Priidu eest… Aga kõigi jaoks oli see väga audentne ning nii Koit kui Priit said Mihkel Raualt ainult kiidusõnu…

Katsed lõppesid sellega, et tehti teatavaks finaalkolmik, kelleks olid siis Koit, ta kaksikvend Priit ja kurat, üks oli veel, keda ma enam ei mäleta.

Ahjaa, kui Raud Koidu käest küsis, et noh, kuidas esinemistega ka on, siis viimane rääkis tükk aega, et “oii, palju on neid, Tartus saab kogu aeg esineda Atlantises ja Tartus esinen kogu aeg, Tartus on hästi tihiti pidusid, kogu aeg kutsutakse Tartusse, ei saa kurta tööpuuduse üle, Tartus on kogu aeg mingi show.” OKEI, KOIT, saime aru juba.

You Might Also Like