Funny business

23. mai 2013

Kuna mu köha otsustas, et ma meeldin talle liiga palju, ja tuli tagasi, siis ma olen terve tänase päeva lihtsalt teed joonud ja apelsini söönud. Ok, empsiga käisin ka korra linna peal, kus ma olin ta isiklik pakivedaja. Mul umbes kümme drafti bloggeris igasuguste huvitavate teemadega, aga kuna ma ei jõua isegi süveneda ja vaatan poole silmaga “Keha kui asitõendit” (Nüüd juba “Grey Anatoomiat”), siis tuleb siit üks lihtne faktipostitus:

*Ma kardan vahel nii ebanormaalselt palju igasuguseid asju. No näiteks praegu on mul köhimisest mega peavalu ja mul reaalne hirm, et ma köhisin peas mingi veresoone katki ja suren ära :D Või kui ma kuskilt loen mõne haiguse/kasvaja kohta, mis avaldub alles viimases staadiumis, siis ma olen kindel, et mul raudselt on see olemas. Kõige kõige suurem hirm on mul aga sünnimärkidega, sest mul on neid ikka tohutult ja nad ise on ka tohutud. Pluss mul on kaks veresünnimärki ja ma täiega kardan neid ka. Kuigi ma käin iga aasta kontrollis ja iga aasta öeldakse, et alles ist gut, on mul ikka hirm. Ja ärme parem hakka üldse rääkimagi igasugustest laeva/auto/jalgratta- jms õnnetustest, mis “võivad” juhtuda.

*Mulle meeldib kõike külmalt süüa.
Viinerid, kotletid, lihapallid, kana, kartulid, makaronid.. no kõik
välja arvatud supid või hautised. Minu arust on külm kana kõige kõige
parem üldse :D


*Kui ma muidu olen väga kanasõber, ei suuda ma süüa seda grillil tehtuna.
Mul on miskipärast siis alati tunne, et see on toores ja grillilt jääv “suitsu”maitse mulle ka ei istu.

*Kuni
selle aastani käisin ma kogu aeg pesemas hommikuti
(kui just ei tulnud
maalt tööd tegemast vms). Lihtsalt kodus kunagi ammu, kui mul veel
sirgendajat polnud ja mu tukk pidi sirge olema, oli kergem hommikuti
juuksed sirgeks föönitada, kui hakata mässama bed-headiga. Kõva seitse aastat püsis see komme, kuni ma avastasin, mulle nüüd juba täitsa see bed-head meeldib, sest see toob tagasi mu kadunud lokid :D

*Ma ei talu seda, kui mõni juuksekarv on paigast ära. Mulle hullult meeldivad need messy bunsi soengud ja lohakad hobusesabad või või lihtsalt sasitud soengud.. aga kui ma neid endale teen, siis noooo ei. Segasest krunnist saab üliontlik ja kõõõõvasti keeratud krunn, hobusesaba peab ka pingul olema (ma ei kannata, kui just patsikummi juurest on juuksed lõdvalt)… ja kui mul kunagi olid ülilühikesed juuksed, et oh, lahe sellist vahaga räsitud soengut teha, siis ilmselgelt ei tulnud sellest midagi välja.

*Mul
peab kodus olles alati uks lukus olema
(kui ma just kedagi külla ei
oota). Kui Märt hommikuti tööle läheb ja ma edasi saan magada, pean ma
ära kuulama selle, kas ta ikka paneb enda järelt ukse kinni. Ja nagu ma ütlesin juba ühes eelmises postituses, siis mulle ei meeldi uksi lahti teha, kui keegi pole külla tulemas.

*Ma raiskan way too much time fanfictionite lugemiseks. Sest ilmselt pole tööl targemat teha, kui Daryli või Harry väljamõeldud seiklusi lugeda.

*Mulle
meeldib räigelt kokata ja uusi retsepte proovida.
Mingi aeg ma mõtlesin
tõsiselt minna kokaks õppima, aga noh, nagu
ajakirjanduse/kirjutamisegagi- mulle ei meeldi ja ma ei suuda teha seda
sundimise peale.

*Mulle ei meeldi tänapäeva muusika. On mõningaid erandeid laulude näol, aga mu arust tehti nii 5 aastat tagasi veits mõttekamaid. Siinkohal pean silmas neid üleüldiselt populaarseid artiste, mitte neid, keda keegi kodus salaja kuulab.


*Mulle meeldis väiksena vaadata oma venda nutmas.
Sest ta oli NIIIII nunnu siis. Ja ma sain teha ju lohutada! Siis ma vahepeal hammustasingi teda väiksest sõrmest, et ta nutma hakkaks. Parima Õe Auhind tuleb ära vist :D

*Ma armastan tomatipakisuppi, vihkan tomatimahla ja ei suudaks elada ilma ketšupi/tomatikastmeteta.


*Mulle
meeldib hullult katsetada eri värvi huulepulkadega
, aga ma ei julge
kunagi neid kandes välja minna, sest äkkkki läheb see mööda lõuga laiali
või määrin oma hambad ära :D

*Mul oli ükskord keset kõige kuumemat suve kopsupõletik ja ma palvetan viie jumala poole, et praegu see olukord poleks, sest mulle ei meeldi arsti juures käia.

*Ma armastan kordusi!
Ma võin vaadata neli korda järjest “My Kitchen Rules” hooaega, ja iga kord on sama põnev, et kas nad nüüüüd jõuavad toidu taldrikule ja kas nüüüd on neil maitsetega kõik korras.

*Ma loen tavaliselt iga raamatut mitu korda
. Vähemalt neid, mis mul endal kodus olemas on. Sellega seoses tuleb meelde, et kui Harry Potteri viimane osa alles välja tuli ning seda eesti keelde tõlgitud polnud, tõmbasin selle endale netist alla ja lugesin mõnuga… kuni avastasin, et see oli vale versioon :D KES viitsiks üldse nii palju vaeva näha ja täitsa uue Harry Potteri kirjutada? :D

You Might Also Like

2 kommentaari

 • Avatar
  Reply Merily 23. mai 2013 at 20:34

  Kartmise punkt – niii mina ka :D

  Kui Rauno Soomes oli viimast korda ja me just omaette kolisime, keerasin ma KÕIK uksed korteris lukku. Isegi köögiukse, mis sest, et sel polnud välisuksega midagi pistmist. Aga äkki tuleb keegi näiteks ventilatsiooniaugust :D

  Aga jee, ma polegi ainuke weirdo :D

 • Avatar
  Reply mesiliis 23. mai 2013 at 20:57

  Jaaa :D Mul on vannitoas mingi ventiava vms jäänud eelmiste omanike remondist, mingi 10×10 cm ja sealt kostub vahel kajana nt vihmasadu ja ma igaaa kord mõtlen, et raudselt keegi saab sealtkaudu sisse ronida :D

 • Leave a Reply