Liiga kiire ja vihane

29. mai 2013

Ma tunnen, et ma olen maailma kõige hullem blogipidaja üldse. Endal nii palju aega, aga kurat, blogini ikka ei jõua. Okei, tegelikult on asi selles, et ma olen viimased poolteist nädalat haige olnud, mis on minu puhul ikka ülim rekord. Tavaliselt olin ma juba teise päeva õhtupoolikuks terve… aga näed siis.

Ja niii jõuetu on olla. Põhimõtteliselt magan kogu aeg…või lebotan diivani peal ja joon Aura sidrunivett. Kui vahel tuleb tööl ka nägu näidata, siis ma lihtsalt ei jõua ära oodata selle kella venimist :D Ausalt, ükspäev vaatasin kella, oli 17.01, ma jõudsin 7-osalise fanfictioni ära lugeda, ACCd juua ja buduaaris uusi teemasid jälgida ning lõpuks oli kell alles 17.08.

Köha tuleb ja läheb, vahepeal on tunne, et olen terveks saanud, siis köhin jälle end lolliks. Ning need peavalud… mul pole vist elus pea nii hullult lõhkunud. Ma ei viitsi isegi süüa enam teha (mis on vajalik, sest praegu on lisaks Märdile ka vennas minu toita jäänud)

Nädalavahetusel käisin Rüblikuga Anne noortekeskuse perepäeval sumomaadlust tegemas. Terve hommik kallas vihma ning üsna tujutu oli olla, mõtlesin küll, et kes sellise ilmaga end välja veab (peale minu), aga rahvast täitsa oli. Hiljem sain õues ka natuke mütata ja mõnus oli!

Eile oli aga üsna hea olla, läksime kinno “Kiireid ja vihaseid” vaatama. Kartsin küll, et terve kinosaal hakkab mind köhimise pärast vihkama (sest terve päev tegin ainult kaks köhatust ja nii kui jala kinno tõstsin, hakkasid hood peale), aga minu õnneks oli seal veel paar veel suuremat lärmi-tegijat. Märt, džentelman nagu ta on, lasi mul järjekordselt võõra inimese kõrvale istuda ja nii ma vappusingi tagasihoitud köhast. Kes ei tea, siis võõra inimese kõrvale istumine kinos-bussis jms kohtades on mu jaoks sama vastumeelne, kui ukse avamine. A siis pole midagi, kui inimene minu kõrvale istub :D

Film ise.. ma pean ütlema, et ilmselt oli see mu lemmik Kiirete-sarjast. Okei, ma olen ainult kaht viimast kinos käinud vaatamas ja teisi nägin üliammu, aga ikkagi. Ja kuna Michelle Rodriquez on ilmselt üks mu lemmik nais-märulikangelasi, oli mul ikka väga hea meel teda uuesti näha.

Soundtrack oli mõnusalt võimas, näidati palju Euroopat ja story oli põnev…noh, nii põnev, kui olla saab, sest ilmselt lõpp on põhimõtteliselt etteaimatav- sellessuhtes, et kes võidab. Kurb oli ka muidugi…

Igav ei hakanud samas aga hetkekski, kogu aeg oli selline mõnus ootus sees, et kas nad ikka saavad ülesandega hakkama. Tagaajamis-stseenid  ja kaklused olid lahedad, naljakaid kohti oli päris palju, ja noh..THE ROCK ja VIN siiski ju.

Kui midagi ette heita, siis seekord oli ilusaid autosid kuidagi vähe ja nendel polnud niipalju rõhku, kui eelnevates filmides. Mõned kohad olid etteaimatavad ja kaks kohta olid ikka üliutoopilised (tegelt ka, selllline hüpe ja maandumine? Ning mitte ühtki kriimu? O.o) Ja see lõpu paha-hea võitlus oli ka veits mage. Eelmise osa Rocki-Vini vastasseis oli ilmselt nii hästi meeles, et kuigi seekord oli pahaks suur ja turske musklivend, siis sellist vau-efekti polnud.

Mis vau-efekti aga saavutas, oli lõpp. Või noh, mitte lõpp, vaid järgmise osa “eellugu”. Nagu. TEGELT KA? :D Ma spoilerdama ei hakka, aga seda ütlen küll, et ainult TEMA veel “Kiirete ja vihaste” sarjast puudu oligi. Igaljuhul, mina jäin rahule :)

Eks ma lähen joon nüüd teed edasi ja luban, et homme ma ausalt teen ühe oma drafti-postituse lõpuni!

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 1. juuni 2013 at 09:08

  Kust Sa leiad fanfictioneid või oskad mõnda head ehk soovitada? :D

 • Avatar
  mesiliis 2. juuni 2013 at 16:35

  Oleneb, milliseid sa lugeda soovid :D

  Walking deadi omi loen saidilt fanfiction.net. Mida rohkem "arvustusi" lool on, seda parem ta on (enamasti :D).

  Harry Potteri omi loen saidilt dramione.org :)