Mul vist korteris venelasest kummitus…

24. mai 2013

Märt tõi kunagi maalt mingi vanema Pioneeri kodukinosüsteemi, mis vahepeal täiesti lambi kohtade peal lülitas end ise raadio peale. Ja ikka täie võimsusega (kuigi hääl oli madalale krutitud). Mõtlesime, et noh, ju keegi on kunagi mingi alarmi-äratuse peale pannud ja sinnapaika see jäi, sest öösiti ta tööle pole hakanud, seega nii väga ei sega ka.

Nüüd aga lülitab see süsteem end päevas vähemalt korra raadio peale. Ja see pole isegi see, mida me eelnevalt kuulanud oleme ja mille sagedus paigas on… oh ei, see on mingi suvaline vene tümmiga jaam. Ja nüüd kolmadat päeva järjest lülitub mul Foxi vaadates täiesti randoomsetel hetkedel audio venekeelseks. Nagu. Whaayyyy?

Ja mina näiteks ei saa aru, miks meil üldse seda hiiglaslikku voodit vaja oli, kui Märt lihtsalt iga jumala öö (okei, peaaegu iga) ronib minu poolele :D Sellesmõttes, et muidugi nunnu ja armas, et võtab kaissu, aga ta keerab ennast kuidagi diagonaali, niiet mulle jääb ainult üks nurk, kus kägaras magada. Kui sirgeks jalad panen, viskab ta oma hiiglaslikud kodarad mulle veel peale ja no nii raske on.

Või teine variant, kui ta on muidu lahedalt oma poolel, aga magab minu padjal (endal samasugune).Ja siis Märt ongi oma peaga minu padjal, trügib järjest lähemale, mina nihkun veidi eemale, et hingamisruumi saada ja repeat. Lõppeb see sellega, et minu pea on üle voodiääre rippu :D

Ma tean, et ma tundun nagu hull vingats, et õõõõ ei kõlba mehe kõrval magada ka, mis siis on, et lähedale tuleb, ei ole mingit “oma poolt, on meie pool”… aga no sorri, mulle tegelikult meeldib väga kaisus magada, aga mitte nagu liiga tihedalt
ja tugevalt, sest mulle tundub siis, et ma olen lõksus ja ei saa hingata
ja on ebamugav. Ning mul on vaja natuke oma ruumi ka, eks.

Tegin joonise ka, et te ikka aru saaks:

Ja kui ma veel teda nügin, et ou, mine veits sinnapoole, sa lükkad mu maha, siis ta ei jõua ära solvuda, et mismõtttttes lükkab mu maha, mismõttttttes minu padi? Hommikul, kui räägin talle, siis ta jälle ei usu mind, nagu oma unesrääkimiste puhul :D

You Might Also Like

 • Avatar
  Kaisa. 24. mai 2013 at 16:30

  See pole üldse vingumise moodi, pigem on päris koomiline seda lugeda ja ette kujutada! :D

 • Avatar
  mesiliis 25. mai 2013 at 05:57

  :D Hea seegi :D

 • Avatar
  Anonymous 17. juuli 2013 at 15:52

  Küll juba ülivana post, aga äratasid minus tuttavaid emotsioone :D Mul samamoodi- voodi on hiiglaslik, mis minu elukaaslase arvates ilmselt tähendab seda, et tema saab diagonaalis üle voodi laiutada ja mina vaadaku ise, kuhu oma jalad panen. Ja oma pead on vaja ka tingimata minu padjale toppida pidevalt (rääkimata sellest, et meil on kokku umbes kuus patja, mis ta kõik peale minu oma endale külje alla sahkerdab ja siis tuleb ja lõpuks topib ikkagi oma pea lisaks ka veel minu padjale). See kõik on KOHUTAVALT ärritav vahepeal :D Ma olen kasutanud seda nippi, et kui ta liiga külje alla trügib mulle, siis ma lihtsalt ronin üle tema ning hõivan tühja voodipoole.

  • Avatar
   mesiliis 17. juuli 2013 at 16:33

   Haha :D Rõõm kuulda, et ma pole oma murega üksi :D Kõige parem on veel see, et kui ta end keerab (eriti külmadel talveöödel), siis ta jätab tekiääre külje alla ja keerab koos tekiga end vorstiks, jättes minu külmuma :D Ja kui siis sikutan, et ou, tahaks ka tekki, siis ta ei saa aru ka, et kõik tema külje all on, sest "issssand sul on kahemeetrine tekk ju, miks sa minu poolt tahad" :D

   Aga päris hea nipp, peab ka järgi katsetama