u mad

31. mai 2013

Ajuvaba, mis Tartus praegu selle rattaralliga toimub. Lisage siia kompotti veel Muru tn tee- ja kanalisatsioonitööd ja oppaa, tööle hiljaksjäämine on kindlustatud.

Läksin juba varem ära bussipeatusesse, et saab varasemaga minna, nagunii loll jokutamine teel. Ja lihtsalt kolm järjestikust bussi jätsid tulemata. Nagu. Tegelt? Kutsusin takso ja kõigepealt kuulsin, et ou, teil teetööd, sinna ei või sissegi sõita. Lõpuks takso tuli..kui ma olin juba põhimõtteliselt tööle hiljaks jäänud.

Saime korralikult teetöölistelt sõimata ka juhiga, aga tra küll, mittte KUSKIL polnud mitte ühtki märki, kuhu võib-ei või sõita, sissesõidu keeldu polnud kuskil (muidu vahepeal oli, et lubatud ainult elanikele), töölised ise peesitasid tee ääres. Selged pildid, järgmine kord loen teie mõtteid, poisid!!

Ja kui ma lõpuks taksoga Muru tänavalt minema sain, siis OH seda imet, mis ummikud igas võimalikus kohas olid. Reguleerijaid nägime ainult ÜHT, kõik sõitsid nii, nagu ise heaks pidasid, iga mees enda eest väljas. Lõpuks mingi eriti pika ringiga jõudsin tööle. Vabandasin trepist alla joostes ette ja taha, et hiljaks jäin, mis peale üks pisike poiss hõikas rõõmsalt: “Ei ole midagi!”

Mina ei tea, kas tõesti oli vaja seda rattamaratoni ajastada reedeks ja tipptunniks?

You Might Also Like