Viva le Diva

9. mai 2013

Muidu mulle täitsa meeldib elada Raadil ja linna ääres. Hea rahulik on olla. Praegu aga tehakse mingeid kanalisatsioonitöid, mis on kolinud otsapidi mu magamistoa akna alla ning kuna on niiiii head ilmad, alustatakse tööga juba enne seitset. Aknaklaasid klirisevad, pidev müra akna taga ning isegi voodi väriseb. Hea äratus mu vabal päeval, kui tahaks täiega sisse magada. Ja me elame veel viiendal korrusel, ma ei kujuta ette, mis teevad esimese korruse omad… Ükskord lubati, et vesi on ära kella kuueni, aga ilmselgelt soojade ilmadega antakse takka ning eks ma siis hoidsin oma häda kinni, kuni nad kell 9 suvatsesid töö lõpetada ja vee tagasi anda :D

Kuigi meil on üsna suur õu, on majade planeering minu arust nii vale. Nimelt ümbritsevad neli maja õue ruuduna (kaks maja on ühest küljest koos ning kahes küljes on õuesõit. See omakorda tekitab aga tohutu kaja ning absoluutselt kõik on kuulda, mis õues kas või normaalse häälega räägitakse. Esimest korda kui ma köögiakent lahti hoidsin, pidin ehmatusest voodist välja kukkuma- selline tunne, nagu väljas rääkija oleks meil elutoas olnud.

Eilegi jäi aken lahti, sest niii palav oli. Hakkasin enne 12st magama jääma, kui mingid teenagerid korraldasid kamba kokkutuleku meil maja ees. Häälekaja oli kosta, aga mitte midagi väga häirivat. Siis hakkasid nad äkki ühes taktis plaktsutama. Valjult. Ja löödi lahti koor, kus neli-viis tüdrukut üürgasid laulda Dana Internationali “Diva” refrääni (muud ei osatud). Oma kolmveerand tundi kuulasin, kuidas lihtsalt istuti maja ees ning lauldi plaksutuste saatel ühte ja sama kohta. (Ei, ma ei viitsinud akent kinni ka panna :D).

Viva Maria

Viva Victoria

Aphrodite

Viva le Diva

Viva Victoria

Cleopatra

Vähemalt olid hääled ilusad ning kooskõlas.

NB: käimas ka Giveaway!

You Might Also Like