Back again

5. juuli 2013

Eile mõtlesin niisama, nalja pärast, et oh, tahaks naaaatukene oma blogi muuta. Easy-peasy. Lõpuks olin ma maruvihane oma vana template’i peale, kuri, et mitte miski ei jäänud nii, nagu ma oleks tahtnud ja närvis, sest isssssssssssand, miks pole ühtki ilusat blogivälimust niisama saadaval? Lõpuks panin blogi kinni ära ja mõtlesin, et küll hommik on õhtust targem. Väga ei olnud :D

Mulle tegelikult hullult meeldis eelmine kujundus, aga kurat, ma ei saanud mitttte kui midagi seal muuta. Eks see ole nende täielikult valmistehtute viga. Muutmisel mängis ilmselt olulist rolli see, et ma ei saanud pilte suurena lisada, ilma et need sidebari oleks jooksnud (ning ei, seda ei saanud muuta). Lisaks noh, nipet-näpet, nagu mõned fondid, piltide paigutamine, hindamiskastikesed… Oeh.

Kui ma oleks teadnud, kui vaevarikas on uut välimust otsida, oleks ma küll alla andnud, aga kuna ma olin kõik juba kotti jooksutanud, polnud mul suurt valikut :D Kõik ilusad, mis mulle meeldisid, olid kas tasulised, sama suurusega, mis vana (ehk suuri pilte lisada ei saanud), muutmatud või kuradi-read-more nupuga, mida ei saanud ära, sest kujundus oli ka muutmatu :D

Nüüd, kui ma olen umbes 13 erinevat kujundust ära proovinud (kõiki kohendades, et äkkkki nüüd õnnestub), loobusin. I went back to the roots, ehk valisin bloggeri enda template’idest ja muutsin seda veits. Ise olen rahul. Eks näis, kauaks :D

Esmaspäevast algab mul puhkus, teisipäev on plaanis Tõnis Mägi kontserdile minna ja muidu on kõik täitsa hästi, kui välja arvata see, et ma olen juba kaks korda paanikasse sattunud, kui käe näo juurde tõstan, sest “ISSSSSSAND KUS MA OMA PRILLID KAOTASIN???”

You Might Also Like