Just chillin’ killin’

13. aug. 2013

Juba teist päeva kogun hoogu ja valin pilte, et meie lahedast Põhja-Eesti tripist üks ilus postitus teha, aga ma vist ei saa. Sest ilmselgelt on mu blogi eesmärk ainult bitchida ja vinguda, eriti Märdi üle, sest ta ei tee ju midagi õigesti, aga kuna matk ise oli üdini positiivne, siis kahjuks seda ma kajastada ei saa. Noh, rikuks blogi mõtte ära, või nii…

Tegelikult pole mul lihtsalt aega, lähen soodsaimat lõhet jahtima, et täna üks ilus õhtusöök teha. Aga naljakas siiski, kui heidetakse ette, et ma oma isiklikus, täielikult minu mõtetel, arvamustel ja emotsioonidel põhinevas blogis kirjutan… noh, oma mõtetest, arvamustest ja emotsioonidest :D:D

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 13. aug. 2013 at 18:46

  Ma kohe pidin üles leidma, kes halvasti kommenteeris:D
  Ei mõista inimesi, kes käivad kellegi blogi lugemas, et hiljem saaks miskit sitasti öelda. Mõistan, et internet on avalik koht aga ei pea ju lugema kui ei meeldi. Kriitikat saab ka muudmoodi edasi anda kui kellegi mõtteid nõmedaks nimetada vms.
  Igatahes minule meeldib sinu blogi just sellisena nagu see on:)

 • Avatar
  Anonymous 14. aug. 2013 at 11:13

  Sa oled üks vähestest minu tuttavatest kes üldse viitsib blogi pidada ja avalikult oma elu kõigiga jagada niiet keep going. Haukuvaid koeri leidub ikka, ära lase end sellest häirida :)

 • Avatar
  Anonymous 14. aug. 2013 at 13:30

  Tahaks küll põhjatallinna tripist lugeda :)

 • Avatar
  Anonymous 14. aug. 2013 at 19:45

  ma loodan, et sul on veel kaua-kaua väga suva mida arvatakse ja sa blogid igavesti lihtsalt :D

 • Avatar
  mesiliis 14. aug. 2013 at 20:05

  Uuuu, suuuured tänud teile! :)

  Mind üldiselt tõesti ei huvita, mis inimesed arvavad. Noh, mind huvitab konkreetselt see, MIDA nad arvavad, aga seda ka ainult uudishimust. Nende järgi midagi muutma ma nagunii ei hakka.

  Naljakas lihtsalt, kuidas inimene loeb ilmselt juba pikemat aega mu blogi (no need märkused Märdi kohta) ja siis ise viriseb, kui mõttetu 13-aastase bitchimisblogi see on, sest ma ei kirjuta oma HINGE puudutavatest asjadest :D Miks üldse siis lugeda, kui midagi ei sobi, naaah.