28. aug. 2013

Poolteist tundi juba postitus nina ees lahti olnud, aga ikka ei jõua kuidagi kirjutamiseni. Sorteerisin Soome pilte ja maiustasin Geisha-kommidega ning nii see aeg jookseb. Megaväsinud on tegelikult olla, täna üldse kuidagi uimane päev olnud.

Siin mõniaeg tagasi vahetasin töökohta, olen nüüd Tasku Coffee INis barista. Septembrist (2. sept. on esimene üksik tööpäev) võib tulla kohvi nõutama. Ärge siis väga kurjad olge, kui ma midagi aeglaselt või valesti teen :D Seni olen olnud õpipäevadel, kus olen vanemate töötajatega koos. Seni on kõik fun olnud, eks näis, mis siis saab, kui päris töö peale hakkab.

Ma ei tea, kujutasin ette, et see on palju hullem töö, aga retseptid jäävad päris kiiresti meelde, jääjookidega on ainult veidi rohkem jamamist, kassa sain kiirelt selgeks (vastavate jookide leidmine nimekirjast on hoopis teine jutt :D).. ja muud asjad tulevad ilmselt aja ning harjutamisega.

Hetkel olen veel Rüblikus ka tööl, et õhtuti sünnipäevi teha, aga kes teab, mis tulevik toob. Igaljuhul töine elu algab mul siin, ei ole mingit lullilöömist. Aga noh, Märt läheb ka varsti (ainult kuradi kuu veel jäänud O.o) ära ning kuna mul Tartus väga sõpru nagunii pole, siis ma pigem teenin kõva raha :D

Või see…kui ma oam lotopiletiga täna miljonid võidan, siis löön küll lulli!

No see tuhande järve maa…

You Might Also Like