Mõnus!

6. sept. 2013

Inimesed on ilusad ja head! Vähemalt need, kes täna mu juurest kohvi ostsid :)

Niiii super oli teha vahetuselõpp ning avastada, et sain kassa ja kõigega esimest korda täiesti üksi hakkama. Ja kõik klappis!! Oli ikka ülimalt mõnus kõndida pimedas Tartus, näpus piparmündikakao, mille olin ise endale teinud, ja tunda suurt rahulolu, et tööpäev on seljataga.

Kõige kõige parem on aga teadmine, kui paljud inimesed mäletavad mu fanfictioneid ning julgevad seda mulle isegi ütlema tulla. Ma ei saaaaa aru, kuidas te üldse mu jutud ja mu näo kokku viite, kui ma olin mingi 16, kui ma neid kirjutama hakkasin? :D

Üliawesome ikka, oleks pidanud palju varem avalikule tööle minema, kui nii tihti mind kiitmas käiakse. Kui ma nüüd väga ära tõusma hakkan, siis andke aga heaga teada! Aga megalt uhke tunne on küll. Aitäh teile!!

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 6. sept. 2013 at 20:52

  Aga mina nägin ka sind lõpuks seal taskus. Sikutasin sõbrannat varrukast, et vaata, üks mu lemmikblogija. Päris juurde ei julgenud veel tulla aga ükskord tuleb vist ennast kokku võtta ja tulla. Kes siis ei teaks sind ja th'd ja kõiki muidu jutte ja blogipostitusi :D

  Kätlin

  • Avatar
   mesiliis 6. sept. 2013 at 21:08

   Apppii, niii lahe :D Ma poleks elus osanud arvata, et inimesed lihtsalt nii mingi täiesti tavalise blogi ja täiesti tavaliste juttude järgi mu ära tunnevad ja äöä, NII LAHE, aitäh sulle! :)

 • Avatar
  Anonymous 17. sept. 2013 at 17:25

  Ära muretse, oled väga populaarne (ka mina käisin TH foorumis ainult järjejutte lugemas), ega kõik ei julge tulla ja öelda ka, jälgivad kaugelt "kuulsust" :P

  • Avatar
   mesiliis 18. sept. 2013 at 19:22

   AWESOME!! :)