23. sept. 2013

Mõtlesin küll, et oma 24tunnise vahetuse ajal kirjutan jälle neli romaani siia kokku, aga näed siis. Kuidagi nii uimane ja väsinud on olla. Naljakas, kui Coffee INist pärast 11-tunnist tööpäeva siia tulin, et veel 12 jutti ärkvel olla, oli see nagu käkitegu :D

Iiigastahes, ma selle ööga Walking Deadi esimese hooaja ära vaadanud ja kohe, koos oma vahetusega, peaks läbi saama ka 2 Broke Girlsi oma. Whoopwhoop. Tegelikult tahtsin lihtsalt kirjutada, et ma poleks üldse arvanud, et mulle mõni Miley Cyruse laul meeldib (või video), aga kurat, “Wrecking ball” on lihtsalt niiiii hea. Ja ok, ma saan aru ta alastuse ja haamri lakkumise tagamõtetest ja “kunstist”, aga video oleks kindlasti veel mõjuvam olnud, kui ta oleks kõõlumise vahele jätnud ning olekski ainult jäänud kaadrid temast ja tema emotsioonidest.  Aga noh, kuna ta on Miley, siis pidi ikka paljaks võtma :D

You Might Also Like