a lalalala long di dong

2. okt. 2013

Mu eilset päeva saab ilmselt kokku võtta kahe sõnaga: söömine ja magamine. Ära kurnab ikka küll 24 tundi jutti üleval passimist… Vähemalt sai peaaegu tund varem töölt lahti ja niiiii hea oli koju jõuda.

Meisterdasin siis Kristjanile kiire hommikusöögi, plaanisin veits tukastada, enne kui linna peale lähen, aga ajuvaba, kuiii hea uni tuli pisikese ning ebamugava diivani peal :D Kartsin juba korra, et magan kokkusaamise maha, aga õnneks joppas.

Sain Kadiga kokku, arutasime Londoni plaane, rääkisime kõik viimase aja jutud ära ja võtsime mu Coffee INi ruletiga võidetud kakaod välja. Nomnomnom.

    Näitasin Kadile, kui kurb ma olen, et Märt ära läks

Otsustasime Rändurisse sööma ka minna, sest mingit muud kohta otsida ei viitsinud, ja no teate, seekord pole tõesti mitte midagi negatiivset öelda (olgugi et väike praad oli tõesti miniatuurne). Valisime mõlemad kanafilee mandlilaastude ja köögiviljadega, mina võtsin lisandiks mundris kartulid, mis olid no niiiiii maitsvad, et tükil ajal pole midagi nii head saanud. Ja kanafilee.. ma kahtlesin küll, et mismoodi see mandlilaastudega kokku sobib, aga tulemus oli tae-va-lik! Ning kuigi köögiviljadeks olid vaid lillkapsas ja brokoli, olid needki kuidagi teistmoodi tehtud, et lausa sulasid suus. Üle pika-pika aja jäin Ränduri pakutava praega väga väga rahule :)

Koju tulin, hakkasin uuesti süüa tegema, sest noh, Kristjan arvas, et võiks ka nagu süüa veits.. ja pärast seda läksin ma uuesti ebamugavalt pisikesele diivanile telekat vaatama…et uuesti magama jääda.  Pole enne nii head und veel olnudki :D

Korra ärkasin õhtul üles, vaatasin telekat, pesin nõud ära ja läksin jälle magama, seekord oma voodisse. Vähemalt oli hommikul hea värske ärgata (et Kristjanile jälle hommikusööki teha… :D)

Õnneks oktoober on selline hea kuu, kus mul on enamikud päevased vahetused, et vast ei maga enam mõttetult päevi maha.

London on endiselt sammuke lähemal ja ma juba kujutan ette, kui fun see olema saab, ainuüksi seepärast juba, et Kadiga koos on minek! Lemmik-reisikaaslane for sure :) Plaanis on ka paar “meenet” osta giveaway jaoks, niiet kui on mingeid soovitusi, mida kaasa haarata, siis andke julgelt teada!

Üle pika aja paar pilti minust kah :D Püksid on muide Sportsdirectist tellitud, Golddigga omad, maksid ainult 10 euri ja no, maailma kõige parem ost vist. Suurus oli nii paras, nagu oleks püksid spets mulle õmmeldud. Vöökoht on veits kõrgem, kui ma harjunud olen, aga see teebki püksid kuidagi nii mugavaks. Efektimõttes on taskute all kuldsed lukud ka, a neid pole näha :D Igastahes, super ost!

Justfor5poundsist tellitud saapad, no niii ilusad ja mugavad, aga kõrged :

Samuti justfor5pounds, neetidega ketsid, awwweeesome!
Sportsdirectist tellitud Golddigga kingakesed, nagu pilvedel kõnniks nendega. Ja ainult 10 euri! (kassi sain tasuta kaasa)

Ja lõpetuseks, praeguse aja lemmikumad kõrvakad, tänks, Anu :)
 

You Might Also Like