Fact of the day

29. okt. 2013

Kunagi, kui mul polnud meigiasjadest veel täpset ülevaadet (ehk eelmine aasta), siis mulle hullult meeldis, kui emps lisas laugudele-silma alla (don’t ask me, mis mood seee veel oli) sädelust. Kuna ma ei teadnud, et tal oli selle jaoks lauvärv ja glitter-pliiats, siis ma tõsimeeli arvasin, et ta saavutas efekti läbipaistva sädeleva küünelakiga.

Ja mida muud ma teha saingi, kui võtsin nimetatud laki ja võõpasin silma ümberringi sellega kokku :D:D:D Ma ei taha meenutadagi, kui palju mul silmad aurudest vett jooksid, kui valus kivistunud lakki nahalt maha oli saada (no küünelaki eemaldist polnud ma ammugi midagi kuulnud) või KUI UHKE MA tulemuse üle olin :D

Ja üldse, soovitage mulle head sädelevat küünelakki, kust küünele (või silmale, mine tea, mis tuju mul tuleb :D) jääks sädelust ikka rohkelt, mitte kaks tükikest.

You Might Also Like

 • Avatar
  Arra 29. okt. 2013 at 21:01

  Mul on kõige prostam Maximast soetatud kuldse sätendusega lakk, mis minu jaoks täiesti töötab. Buk vms see odav firma seal Maximas on… Aga samas ma ei usu, et sellega nii võimsa efekti saavutaks, kui sel lauvärvil pildil on. Mina kasutan seda pealislakina musta laki peale, et tähistaeva muljet luua (kui kujutada ette, et tähed on kuldsed) ning must jääb ikka domineerivam (mis mulle meeldibki). Seega, kui sul on soov megasädelust saada, siis neid Maxima omasid ma ei soovita :D Eriti kuna ma nagu mäletaks, et kui ma kunagi seda sätendavat lakki niisama ilma värvilise lakita proovisin, siis see absoluutselt ei avaldanud mulle muljet ning võtsin laki kiiremas korras maha.
  Nii et saad ühe firma maha kriipsutada ja ülejäänud miljoniga katsetama hakata :D

  • Avatar
   mesiliis 29. okt. 2013 at 21:25

   Mul on ka neid Buk-lakke, ja tegelikult olen nendega täitsa rahul, aga sädelevaid pole veel proovinud. Praegu on kasutusel mingi mahakulunud firmanimega lakk ja mind nii häirib, et pudelis on see nagu särapulber, aga kui küüntele kannan, jääb peale ainult kolm purukest :D

   Ma taotlen ka sellist a'la tähistaeva muljet, et alumine lakk jääks ka ikka paistma veits, aga mitte nii, nagu praegusega, et pean 10 kihti peale panema, et jääks enam-vähem talutav.
   Praegu googeldasin, et china glaze seesugused lakid pidid head olema :)

  • Avatar
   Arra 29. okt. 2013 at 21:52

   China glaze'i pole proovinud ja kui aus olla ei ole kuulnudki. Ma enamasti ostan kõige odavamaid lakke, sest need töötavad sama hästi üldiselt ja ma tüdinen ka nii kiirelt ja värv jääb kuivama, mis kallima laki puhul oleks lihtsalt mõttetu raiskamine. Must lakk ongi mul ainuke kallim, aga firma nime ei mäleta enam ja silt on musta kirjaga mustal taustal, mida eriti hea just lugeda ei ole :D Anyways mis ma tegelikult öelda tahtsin, et sellisel juhul võiksid Buki sädelevat ka katsetada, sest peal püsib see muidu hästi ja sädeleb ka rohkem kui kolmest kohast.

  • Avatar
   mesiliis 30. okt. 2013 at 04:30

   Ma ka ei raatsi kunagi kalleid lakke osta, sest enamasti on tõesti odavad sama head ja ma üldiselt lakin küüsi väga harva, lihtsalt praegu on töö juures nii palju vaba aega, et võiks ju nagu. Ja noh, kui odav lakk osutub kehvaks, siis pole vähemalt nrahast nii palju kahju, kui oleks nt 6 eurose laki puhul :D

 • Avatar
  Kadi 30. okt. 2013 at 06:40

  http://www.lookbeauty.co.uk/index.php/nails-1/nail-pop

  Need küünelakid on ÜLIhead – mul on sequin-efect Nail Pop ja ausalt – see näeb küüntel kallim välja kui hind tegelikult on. Teised glitterid ja efektlakid pidid ka head olema. Hetkel 1/2 hinda ja tasuta postikulu – saad kohe ära tellida :)

  • Avatar
   mesiliis 30. okt. 2013 at 18:27

   Oo, need lakid näevad täiega ilusad välja, aitäh! :)