Facts of the day

23. okt. 2013

Mul on täiesti sõltuvus tekkinud otsida kõigi vaadatud filmide-seriaalide näitlejad üles, et siis näha, mis töid nad varem on teinud ja õppida nende biograafia pähe :D

Eriti hull on asi, kui ma näen mõnes sarjas tuttava näoga inimest ja ei suuda täpselt välja mõelda, kus ma teda varem näinud olen, mul tekib lihtsalt tungiv vajadus sekundipealt imdb-sse joosta ja KÕIKE teada saada.

Teine fakt on ülemisega seotud. Arvutist midagi vaadates on mul alati paber-pliiats kõrval, sest ma lihtsalt pean mingid kuuldud laused-katked üles kirjutama. Ja need pole isegi inspireerivad või tsitaatlaused. Sageli ma isegi ei pane tähele, et ma kritseldan ning filmi lõppedes ühtäkki avastan, et terve paber on täis mingeid seosetuid sõnu-lauseid-katkeid. Nagu praegu vaatan “Vampiiripäevikuid” ja leht on juba pooltäis, sest ma olen pidanud vajalikuks üles kirjutada “You can trust me!”, “says you”, “don’t think thats a good idea”, “right”, “understand” jnejne. Ajuvaba lihtsalt.

Kõige hullem ongi, et ma ei pane ise tähelegi, et mul oleks vajadus-tahe midagi kirjutada, lihtsalt äkki avastan, et joptvõimat, jälle olen mingi lausega poole peal :D Ja mul pole kunagiii varem sellist asja olnud. See pole tegelt üldse naljakas ka, ma täitsa mures kohe.

You Might Also Like

 • Avatar
  Liisbet 23. okt. 2013 at 18:44

  "Eriti hull on asi, kui ma näen mõnes sarjas tuttava näoga inimest ja ei suuda täpselt välja mõelda, kus ma teda varem näinud olen, mul tekib lihtsalt tungiv vajadus sekundipealt imdb-sse joosta ja KÕIKE teada saada."

  Ma tean, mida Sa tunned :D ja kui kohe imdb-sse minna ei saa, siis peab lihtsalt piinlema ja ajusid pingutama, et kuskohas see näitleja ikkagi mängis :D

  • Avatar
   mesiliis 23. okt. 2013 at 19:17

   Jaaaaa, see on nii hull :D Eriti kui nt kinos olen ja seal kedagi "tuttavat" kohtan, reaalselt nihelen kohapeal, kuni koju saan ja netti jooksen :D

 • Avatar
  Reelika 24. okt. 2013 at 10:13

  Vägagi tuttav tunne.. :D

  • Avatar
   mesiliis 24. okt. 2013 at 10:43

   Palju õnne, sa olid mu 700. kommentaar :D:D