Lätlastel on kuus varvast

21. okt. 2013

Appppii, sattusin esimest korda üldse “Eesti Supermodelli” vaatama ja jumala eest, kui rumalad (et mitte öelda lollid) neiud sinna sattunud on. Okei, ilmselt mitte küll kõik, aga enamikke on piinlik kuulata :D

Kõige hullem on vist Grete. Okei, ma saan nagu vaata aru nagu, et sa oled vaata äää 16 nagu ä, a tegelt võiks nagu mõelda nagu vaata, mida vaata suust välja nagu ajad vaata nagu kui sa ä telekas oled vaata nagu ä. Ja siis muidugi need kommentaarid geide kohta.. ja mina veel mõtlesin, et tänapäeva teismelised on räigelt täiskasvanulikud ja küpsed :D

Ma tean, et saadet ei tohiks võrrelda Ameerika omaga, aga paratamatult, kuna formaat on sama, seda siiski tehakse. Fotoshoodid on küll naljanumbrid, vahet pole, millega võrrelda ja tänane bikiinioma nägi väga labane välja. Aga mis ma ka tean, ma pole ju modell :D

edit: isegi väljatulnud pildid on mu arust mööda. Ja kohtunike kommentaarid.. saatejuht võiks veidi vähem masinlikult rääkida ja noh, veits aeglasemalt ka.. no nii, et ei jääks tunnet, et loeb kõike maha..

You Might Also Like

 • Avatar
  Kairi Jõemaa 22. okt. 2013 at 03:27

  Minuarust on ka see hooaeg ikka eriliselt õudne :D

  • Avatar
   mesiliis 22. okt. 2013 at 08:00

   Ma eelmist hooaega pole korralikult vaadanud, klipiti olen näinud, aga siis tundusid ka osalejad veidi.. noh, täiskasvanulikumad ja ikka kontrollisid oma rääkimist kaamera ees veidi :D