Raske see eluke

18. okt. 2013

Nüüd, kus Londonist juba hea mitu päeva möödas, on õnnejunnis olek juba ära hajunud, et oleks aega veits vinguda ka.

Jätsin pillide võtmisele pausi sisse, sest noh, mida ma ajan neid näost kahe käega sisse, kui järgmised kaheksa kuud see suht mõttetu on, lihtsalt raha ja hormoonide raisk :D

Ja oh sa juudas, kus ma seda kahetsen. Mu näonahk, mis on viimased neli aastat olnud ilus ja koostööaldis, üllatades vahel harva mõne punniga, on muutunud 13-aastase pubeka õudusunenäoks. Otsmikul, meelekohtadel ja LÕUAL on rõvedalt vastikud ja valusad valged pisikesed punnid või siis nahaalused jubedikud, mis kõrguvad nagu mägi ja teevad topelt haiget.

Miks oooo miks on selline kõrvalnäht üldse olemas. :(( Ning kuna ma pole viimased aastad selle üle muretsema pidanud, siis ma üldse ei tea, kuidas või mida kasutada, et nahk tagasi tõmbaks. Kui te teate, või olete sama probleemiga maadeldnud, siis help mee :(

Headest asjadest rääkides, siis ma jumaldan Maybelline’i Colorama küünelakki, mis ma kunagi Stellariumi blogist võitsin. Mulle muidu üldse ei meeldi küüsi lakkida, sest ma nokin nagunii värvi pikapeale maha ja ma rikun laki alati “märjalt” ära.

Colorama kuivas aga isegi pärast teist kihti sekunditega ja jäi niiiiii mõnus lilla värv. Mitte nagu üks Bellaoggi lakk, millega värvisin küüsi öises vahetuses, mingi 10 aeg õhtul, jõudsin järgmise päeva hommikul kümneks koju, läksin magama ja ärgates polnud lakk ikka täiesti tahenenud ning omas ilusat tekimustrit :D

See lakk oli mul muide Londonis peal ning pidas vastu pea kuus päeva, elades üle vihma, duši ja vannis ligunemise ning kulus ainult veeeeeidi otstest maha. Taastasin usu küünelakkidesse ja lähen Coloramasid kokku ostma, hurraa!

Siin veits küüsi ja värvi näha

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 18. okt. 2013 at 13:32

  Appi, kuidas ma tean, mida sa tunned näonaha koha pealt! Lõpetasin ka pillide võtmise kuskil poolteist aastat tagasi. Näonahaga ei ole mul mitte ealeski probleeme olnud, isegi mitte pubekaeas ja sellepärast tuli pillidejärgne jube näonahk mulle ikka eriti ootamatult. Meigi olin alati võtnud maha ainult meigieemaldaja ja näoveega, siis pärast pille lisandus igaõhtune näopesu erinevate geelidega ja näomaskid. Vahel olen isegi käinud kosmeetikus ja kõike võimalikke asju endale näkku toppinud. Poolteist aastat hiljem ei ole nahk ikka absoluutselt korras ega ammugi mitte selline, nagu ta oli enne pille. Esimeses vihas mõtlesin alguses, et hakkan kasvõi ilma otsese vajaduseta pille edasi võtma, et ainult nägu korras oleks. Siis mõtlesin jälle, et kiusu pärast ei võta neid mitte kunagi enam, sest ühel hetkel tuleb ikka lõpetada ja siis hakkaks see nahamure kõik otsast peale. Ehk kahjuks ei oskagi midagi soovitada, kuna isiklikult midagi otseselt aidanud ei ole, igapäevane näopesu küll tegelikult võtab probleemi veits väiksemaks. Aga siiani kirun ise ka selle probleemi maapõhja. :D

  • Avatar
   mesiliis 18. okt. 2013 at 14:05

   Jaaaa :S Mul polnud pubekana ka väga suuri probleeme, aga see, mis praegu on, on ülemõistuse. Pillide ajal ei pidanud ma isegi puudrit kasutama, sest midagi polnud väga varjata, aga praegune olukord ajab täiega kettasse.

   Ma ise ka korra mõtlesin, et jätkaks pillide võtmist, et naha korda saaks, aga no suht mõttetu mul lihtsalt raha iga kuu ära süüa pm, kui otsest vajadust pole. Kuigi muidugi üheks plussiks oli veel ka ülitäpne ja reguaalne tsükkel :D Eks pean ka hakkama uurima ja rohkem panustama erinevatele maskidele-puhastustoodetele, vast tõmbab natukenegi tagasi.

 • Avatar
  Arra 18. okt. 2013 at 14:30

  Aga anna teada, kui miskit head avastad :) Mul ka peale hormoonide ära jätmist tõmbab näonaha kohati eriti jubedaks, see läheb küll üle jälle, aga tuleb iga kuu rõõmsalt tagasi. Pole eriti panustanud ka spetsiaalsetesse kreemidesse (mingi antibakteriaalne pulk on ainult), sest enamasti pean kreeme valima rohkem selle järgi, et mul on kohutavalt kuiv ja tundlik näonahk ja mingi kangem asi võib väga halvasti mõjuda.
  Samas ma võin lohutada ka, et mul see kõige hullem periood oli esimestel hormoonivabadel kuudel, hiljem on normaalsemaks tõmmanud. Kuigi teatud aegadel ikka mõned punnid ronivad näole, aga mitte masspaljunemisega enam XD. Seega võid loota, et ehk läheb üle see jama :)

  • Avatar
   mesiliis 18. okt. 2013 at 15:41

   Mul poolteist kuud juba selline olukord, alguses oli hooti, et vahepeal läks vähemaks neid, aga nüüd on lõua all püsivalt pisikesed valged punnid, mis on nii valusad ja ebamugavad, et täitsa ära olen unustanud selle tunde, kui lõug punnivaba oli :D

   Loodan ka, et vast mõne kuuga läheb normaalsemaks nahk ja eks tulebki hakata näohooldusega tihemini-paremini tegelema, varem sain maru hõlpsalt hakkama, muutusin laisaks ära.