Fact of the day

12. nov. 2013

Kadi rääkis laupäeval, kuidas tal pisike sööb nagu hamster, et kogub põsed punni. See tuletas omakorda mulle meelde minu söögiharjumuse.

Vanasti, kui ma veel põhikoolis käisin, oli mul tungiv vajadus võtta igast taldrikul olevast asjast amps, enne kui närima hakkasin. Ehk ilma eelneva suutühjendamiseta võtsin natuke salatit, natuke kartulit-kastet, natuke pihvi, tüki leiba ja alles siis lasin hammastel käia. :D

Ja see juhtus ainult koolis lõunat süües. Kodus sõin ikka normaalselt. Mmm, peakski vana harjumuse meelde tuletama :D

You Might Also Like

 • Avatar
  Arra 12. nov. 2013 at 21:46

  Ma sõin kodus lapsena nii :D Kuskil 10-aastasena :D Arvasin, et muidu ei saa toidu täit maitset nautida.

  • Avatar
   mesiliis 12. nov. 2013 at 22:20

   Tead, ma arvan, et umbes sama põhjus oli mul ka :D Et siis saan ma kõike korraga ja on maitsvam vms :D