Leidmise maailmameister!

6. nov. 2013

Piisas ainult tahta, kui imeline sädelev lakk minuni jõudis. Okei, enne kulutasin pea pool palka ära erinevatele värvidele Kadi poolt pakutud lehel (ei teagi, kas peaksin aitäh ütlema, või kuri olema :D), aga kuna ma ei kannata oodata, pidin kohe kiirelt ka midagi saama, sest küünte lakkimine sisustab öisel vahetusel pea poole ajast.

Juhuse tõttu sattusin aga Prisma Ostuööle, mis oli niii ajuvaba. Esiteks see hüsteeria ja kisa, mis vallandus, kui uksed avati, inimesed krahmasid endale KOLM käru korraga ja hiiglasliku torni korve pealekauba.. Esimese kümne minutiga, kui mina olin alles hoomama hakanud, kus vahes ma parasjagu olen, oli teistel juba kärud täis pakitud. Mingit viisakust polnud, astuti jala peale, sõideti käruga selga ja vabandusi polnud keegi nõus jagama, sest tähtsam oli ju 10 pakki makarone endale saada. Järjekorras ootasime kah mingi pool tundi. Mida kõike ma pidin ma läbi elama, et Märdile sõjaväkke pesukott saada :S Kui ta nüüd ka ei arva, et ma hea naine olen (nali, ta nagunii juba arvab), siis noh.. ärgu koju tulgu (aga kuna see nali oli, siis ta vabalt võib tulla)

Igaljuhul, leidsin sealt Bellaoggi Party Top Coati, mis nägi pudelis niiiiii hea välja. Hind muidugi nii hea polnud, üle nelja euro, mis on tervelt 3 eurot rohkem, kui ma tavaliselt oleks nõus maksma, seega ma hoidsin seda tükk aega peos ja kaalusin, kas osta või mitte, sest ilmselgelt on see NIII suur väljaminek, et pidin plusse ja miinuseid peas arvutama :D Kahju, et mu ihne pool näiteks kallite teksade või mantli juures end ei ilmuta.

Aga noh, kuna üle 30% sai alla, ei suutnud viimast pudelikest üksinda letti ju jätta. Kahtlesin küll, kui hea ta küüntel jääb, sest olin igasuguseid vastakaid arvamusi kuulnud, aga omg, ma olen armunud!! Eriti kihvtiks teeb laki see, et sära on andmas nii pisikesed täpikesed kui ka suuremad litrid… ja praegu ühe tõmbega jäi neid täpselt nii palju peale, nagu ma tahaksingi. Mustal taustal näeb see välja nagu universum planeetide ja tähtedega, ausalt :D:D

Ja noh, ma tean, et ma ülimegavähe bloginud, aga mul pole üldse fotokat ja kuidagi nii katkine tunne on ilma “tõestusmaterjalita” postitusi teha. Ma ei saa aru, miks sponsorid juba mind üles ei leia, ma nii tahaks ju :(( (noh, et kui küünelakki tahtsin ja sain, äkki nüüd ka joppab)

Märdi juures käisin ka pühapäeval, et talle see pesukott ära viia, muidu kaovad tal sokid täitsa ära ja ole siis sõjaväes paljajalu, eks.

Note to self: kaks klaasi coca-colat hoiab ööläbi paremini ärkvel kui tass kohvi. Ei teagi, kas success või mitte..

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 6. nov. 2013 at 14:59

  Aga sellelt lehelt tellides on ikka postikulu ka vaja tasuda? Vaatasin, et Kadi eelmise postituse kommentaaris kirjutas, et postikulu pole, aga mul ikka näitab, et siis vist ikka on? :P

  • Avatar
   mesiliis 6. nov. 2013 at 15:30

   Kui tellimus on üle 20 euro, siis saab tasuta :) Ma korra mõtlesin, et kellegagi koos tellida, et postikulu jagada, aga üllatuslikult sai see summa nii kiirelt täis :D

 • Avatar
  Arra 10. nov. 2013 at 06:46

  Tore ,et keegi veel nüüd ringi käib nii, et küüntele on öine taevas maalitud :D

  • Avatar
   mesiliis 11. nov. 2013 at 16:50

   Ma jah olen üldse küünelakkide võlu alles avastanud ja öise taeva imitatsioon lihtslat on nii kihvt :D