2311

23. nov. 2013

Nüüd tükk aega on üks hea fotokas mul kasutuses olnud ja tahtsin sellest maksimumi võtta, vabadel päevadel pildistamas käia ja värki, aga ilmselgelt pole mul Tartus jälle sõpru, kellega seda teha… Õnneks on mul Kadi, kelle peale võin alati loota ja eile tegimegi väikese kokkusaamise ilusas, ilusas Tartus.

Võtsime paar kohvitopsi näppu ning otsustasime hilist lõunat süüa Krooksus. Nomaeitea. Kunagi keegi rääkis, et seal pidid suured ja maitsvad praed olema ja nii me sinna läksimegi.. Okei, praad oli tõesti hiiglaslik ja maksis vähe, maitses ka üllatavalt hästi, aga koht ise näeb päevavalguse käes nii niru välja. Või oli asi selles, et ma olen alati seal ainult purjus peaga käinud, who knows :D:D

Mulle muidu on alati meeldinud Krooksu “teistsugune” olustik ja õhkkond ning muidu oleks seal väga bueno olnud, aga miskipärast olid kõik normaalse suurusega toolid ära viidud. Ja pidimegi istuma diivani käsitugedel, et normaalselt süüa saaks, et noh, lauani ka ikka ulatuks :D

Jalutasime veidi Emajõe kaldal, meenutasime Londonit, tegime uusi plaane ja leidsime, et õhtune hämar Tartu on lihtsalt muinasjutuliselt kaunis. Kui vaid viitsiks end rohkem välja vedada ja ringi jalutada. Aga kellel selle jaoks siis aega on.

Vahepeal kahtlesin täiega, kas mulle nii ultrablondid juuksed ikka sobivad, või peaks tagasi natuke soojema tooni juurde minema, aga nüüd ma vist ei taha isegi enam oma endise plaani- hallikashõbeda tooni- juurde jääda, sest päris rahul olen juba saavutatud värviga. :D

Ennustasin Kadile ikka tulevikku kah :D

You Might Also Like