Unine ja udune

23. nov. 2013

Väljas ei jõudnud õieti valgekski minna, kui juba saabus pimedus ja kell pole viiski veel. Lubasin endale täna ühe väga laisa laupäeva, vedelesin kella 1ni voodis, tõin siis kohvi ning röstleivad öökapile, lugesin natuke raamatut, vahepeal pildistasin väljas laiuvat udu ja terve aeg nurrus Nässu kaisus. Oleks vaid Märt kodus, oleks kõik no nii ideaalne.

Tegelikult plaanisin täna korraliku suurpuhastuse ette võtta ja noh, asjalik olla, aga see udune linn tegi kuidagi uimaseks.. Ja päris pikalt pole sellist rahulikku laisklemispäeva olnud ka. Ei tunne süümekaid :D

Eelmisel pühapäeval käisime koos Elenyga Võrus, õnneks ei pidanud seekord busside-taksodega möllama, vaid jõudsime Märdi autoga kenasti kohale.. missest, et see vahepeal ära laguneda ähvardas. Veetsime mõned tunnid oma sõdurpoistega ja hiljem tegime väikse õhtusöögi Võru Ränduri Pubis. Kui ma varem olen virisenud Tartu Ränduri prae suuruse üle, siis enam ma seda ei tee, sest seal oli see veeeel väiksem. Ja latte..ma saan aru, et see on piimakohv, aga mulle serveeriti põhimõtteliselt ainult soe piim. Kurb lausa.

Koju jõudsime, läksin kohe magama ka. Pole naljaasi 24 tundi jutti tööl olla ning siis veel 11 tundi mööda Eestit ringi hulkuda, eks. Homme võtame jälle suuna Võru poole ja ma lihtsalt ei jõua ära oodata seda aega, kui mõni mees lõpuks kodus saab hakata käima! (Selline tunne, et ma kirjutan seda pea igasse blogipostitusse juba, aga no, ma tõesti väga kannatamatu juba :D)

 Ei meeldinud eriti see kohvilõhn :D

You Might Also Like