getting all christmasy

12. dets. 2013

Mul pole kunagi varem olnud tuju korterit kaunistada. Ehk seetõttu, et pärast kodust lahkumist on “uueks koduks” olnud pisikesed üürikad ja neis pole seda õiget jõulutunnet peal olnud. Ja noh, Märt dissapproves iga ostu, mis pole praktiline, k.a jõuluehted :D Oma kaunistamistujud sain kenasti maal välja elatud, kui vanemad ikka ilusasti mu kojutuleku ära ootasid, et kuuske ehtida.

See aasta mõtlesin, et kurat küll, lõpuks on oma kodu, mida kullaga üle kallata (ja Märti ka pole, et mind sädelevate kuulikeste ostmisel keelata). Eks veidi takistusi oli ka, näiteks asjaga tegelema hakates polnud mul enam ühtki ideed, mida rakendada ja palju pidin kassiga ka arvestama, sest ma ei viitsi iga päev kõike uuesti teha :D

Ma otsisin mingi kolm päeva mööda Tartut ringi normaalse hinnaga valgeid tulpe, sest minu arust on need kõige jõululikumad lilled üldse ja ma täiega tahaks keset lauda suurt 20-õielist kimpu, aga i’m too poor :(

Mul oli alguses sada mõtet, mida kõike teha, aga nii, kui ma poodi jõudsin, sattusin igast asjast vaimustusse ja lõpuks ma ei saanudki midagi. Eriti. Vähemalt andis netist ilusate piltide vaatamine inspiratsiooni elutoa remondiks…kui see kunagi kätte jõuab. Õnneks pole seal palju vaja teha, ei pea midagi enne maha lõhkuma, et uus peale ehitada, nagu magamistoaga.

Siit on juba osad kuulikesed välja õngitsetud ja mulle voodi alla viidud. Tolmurullid tahavad ka jõulutunnet :D

Igaljuhul, mind hullult huvitab, kuidas teised oma kodu kaunistavad või mida teevad, et seda “jõululikumaks” muuta. Niiet võite vabalt visata näiteks kommentaaridesse pilte/blogiposte oma jõuluehetest/lahendustest, või ägedatest detailidest, sest siis mul hea copycat olla :D

You Might Also Like

 • Avatar
  Arra 12. dets. 2013 at 09:10

  Olles üürikas, kus on niigi kitsas, siis siin on mul ainult küünlad, mida vahel põletada meeleolu loomiseks. Ja kuna sel aastal ei saa ka pikemaks ajaks koju minna, kuna meil on uueks koduloomaks ämblik, keda ei saa külma aastaaja tõttu väga pikaks ajaks üürikasse üksi jätta, siis vaevalt, et ma koduski oma toa kaunistamiseni jõuan… Kuuske saan ehk ikka ehtida :)

  Aga ma pole kunagi kuulnud, et tulbid oleksid jõululikud lilled :D Minu jaoks on need varased kevadlilled ikka. Jõululikud lilled on minu meelest ainult jõulukaktused ja jõulutähed, mida mul endal küll kunagi kodus ei ole olnud. Jõulude ajal on lillede asemel kuuse- või kadakaoksad või natukene sammalt küünalde jms seltsis. Suur vaasitäis tulpe mõjuks küll äärmiselt värskendavalt, aga mulle endale ajaksid need vist rohkem kevadeisu peale, kui aitaksid jõulumiljööd luua :P

  • Avatar
   mesiliis 12. dets. 2013 at 17:46

   OMG ÄMBLIK?? See on ühtaegu äge ja hirmutav :D:D
   Mul üürikates olid ka ainsaks "kaunistuseks" küünlad, muidu ehtimisel lõi nagu bloki ette, et see pole ju MINU kodu, mis ma ikka sellest kaunistan vms.

   No kollased ja punased tulbid on minu jaoks ka eelkõige kevadekuulutajad, aga just valged.. noh, tegelikult kõik valged lilled on minu jaoks väga jõululikud oma valguse ja puhtusega :D

 • Avatar
  Anonymous 16. dets. 2013 at 18:26

  Jou, kus kohast sa selle väikese tuustja kuuse said ja mis ta maksis? Tahan omale ka sellist pisikest tuusti :D

  • Avatar
   mesiliis 17. dets. 2013 at 09:58

   Maximast :D Ja trrr, ma ei mäleta, kas ta oli paar kopikat alla viie euro või rohkem.. no vahemikus 5-9 euri oli, üle kümne kindlalt mitte :D

   Jaa, see nii hea kuusk, annab oksi painutada oma tahte järgi ja :D

 • Avatar
  lipsuke 31. dets. 2013 at 11:33

  Omg, mul on täpselt samasugune kuusk ja ehted ka puha samad peal :D Darn you maxima :D

  • Avatar
   mesiliis 31. dets. 2013 at 12:34

   Hahaha, uhke värk :D:D