24. dets. 2013

Ma ei mäletagi aastat, mil jõulud oleks oleks olnud lumeta ja nii nukrad, tavaliselt on ikka vähemalt 24ndaks lumi maha tulnud. Üldse on tunne, nagu oleks kevad, kogu selle roheluse ja vihmaga, no tuleb suveigatsus peale küll :D Vähemalt oli hommikul taevas mõnusalt roosa ning hea oli koju jalutada.

Ja ma võiks veel mitmest-mitmest asjast kirjutada, sest Märt on lõpuks kodus, ma olen igale poole jõudnud, viimase nädalaga olen ma näinud nii palju vanu klassikaaslasi ja sõpru, keda reaalselt kaks aastat pole näinud, aga mul on vaja viimase hetke jõulušoping veel teha, pluss kingid ära pakkida, pluss maale jõuda, PLUSS magada veits, sest ilmselgelt see öine vahetus väsitas ära, ja selle asemel ma söön diivanil mandariine.

Iiigastahes, RAHULIKKE PÜHI, semud :)

You Might Also Like