No vhupdiduu

31. dets. 2013

Viimased tunnid 2013. aastast on käimas ja bloglovin on täis kokkuvõtvaid postitusi. Selle aasta sisse mahtus küll tonnides asju, töökoha vahetused, London, üle mitme aasta üksi elamine, kassi võtmine, ning kuigi 2013 polnud kuidagi halb aastakäik, olen ma siiski päris õnnelik, et see läbi saab. Loodan, et uus tuleb natuke… märkimisväärsem ja võimsam :)

Kõige rohkem loodan ma aga, et uue numbriga lõppevad natukesekski ära need pidevad öised raketipaugutamised, mis said Tartus alguse juba novembris. Ajuvaba, iga õhtu on nagu mingi vabadusvõitlus akna all. Ennegi tööle tulles lasti kuskil seitsme ajal ilutulestik taevasse. Ei tea, arvasid vist, et joovad end nii täis, et magavad kesköö maha ja siis hirmuga hakkasid paugutama :D

Üle maeiteakuimitme aasta on see ka ühtlasi esimene vana-aasta õhtu, mida ma ei tähista. Ehk sellepärast ongi mul veits tühi tunne sees. Praegu küll sain teada, et oleks võinud küll siin midagi vaikselt korraldada, aga no, ma ei tea veel neid inside-reegleid niipalju, et siin asjatama hakata.

Ühesõnaga, saatke vana ja võtke uus vastu ikka kärtsu-mürtsuga ning jooge üks klaas ka minu eest! Et teil tuleks üks fucking super aasta!

Ma siin tühjas ja kõledas hotellis vaatan nüüd zombikat edasi, mis on üks ütlemata hea combo, ning üritan end oma varjuga mitte surnuks ehmatada :D

Edit: no tra ma ei saaaa aru, kas pool Tartut võtab iga tund uut aastat vastu? Terve Annelinn on praegu sädelust täis ja just visati mul maja kõrval ka paar kõvemat pauku õhku. MIKKKKS?? KAKS tundi on vaja ainult veel oodata ju -.-

Noh, kuna ma päris ilutulestikku ei näe, siis siin on paar tumblri oma :))

You Might Also Like

 • Avatar
  Anonymous 3. jaan. 2014 at 14:50

  Liis, venksid lasevadki pauku Moskva aja järgi.. ehk siis kell 22. Annelinlased peavad ikka õigel ajal oma emalaevale saabunud uut aastat tervitama! :D

  • Avatar
   mesiliis 3. jaan. 2014 at 15:30

   Terve Annelinn lasi vist iga ajavööndi ja planeedi uusaasta järgi rakette, viimased paugud tulid viie ajal hommikul :D

 • Avatar
  Anonymous 3. jaan. 2014 at 19:12

  Me vaatasime ka, et need lasid kokku ikka võimsama ilutulestiku kui linna oma oli :D a no eks osad lasid enne ära vajumist ja mõned uuesti ärgates, uus aasta nii tähtis sündmus, et seda tulebki ju öö läbi tähistada! :D

  • Avatar
   mesiliis 4. jaan. 2014 at 13:00

   Hahaha, jaa :D Mul Annelinna poole suur klaassein, sealt oli päris hästi näha igasugust erinevat tulevärki :D