What does the kitten say

6. dets. 2013
Mõtlesin, et toon natuke jõuluhõngu koju, kass disagrees

Õõh, mul kogu aeg tunne, et ma siin muust enam ei kirjutagi, kui oma tööst, aga olgem ausad, mul pole praegu midagi muud ka elus käimas, eks. Elan töö nimel ja pärast suren väsimusse.

Ma olen alati olnud pigem ööinimene ning isegi hilja lõunal 12 ajal ülesärkamine nõuab veidi pingutust, eriti kui on vaba päev, aga nüüd on režiim ikka täiesti paigast ära. Pea iga vaba öö ärkan umbes 3 aeg üles täiesti puhanu ja värskena, unest pole jälgegi. Loen paar tunnikest ning kui uuesti magama jään, et näiteks kell 10 ärgata, siis ma lihtsalt suren seesmiselt. Iga. Jumala. Kord.

Ja siiiiis… mul polegi muud rääkida midagi. No vb see, et mul tekkis jälle üks lisatöövõimalus ja raha nimel olen kõike valmis tegema, aga lapsehoidmine on viiiimane selles nimekirjas, niiet…jah.

Vähemalt on õhtune Tartu imeilus!

You Might Also Like

 • Avatar
  Kertu (: 6. dets. 2013 at 15:08

  Su kass on imearmas, lihtsalt meeletult !!! :)

  • Avatar
   mesiliis 6. dets. 2013 at 15:26

   Annan su lahked sõnad kiisule edasi! :)